06.12.2011. / 11:40

Autor: Nacional.hr

(Ne) potpuna potpora Jadranki Kosor

"Predsjednice, ti nisi ništa kriva i zato trebaš i dalje voditi stranku", izjavio je potpredsjednik Hrvatskog sabora

Jadranka Kosor i Vladimir ŠeksJadranka Kosor i Vladimir ŠeksHrvatska premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor unatoč porazu na izborima dobila je na sjednici podršku članova predsjedništva stranke, izvještava Novi list.

Vladimir Šeks prvi se je obratio svojoj predsjednici. "Predsjednice, ti nisi ništa kriva i zato trebaš i dalje voditi stranku. U ovim teškim okolnostima rezultati nisu mogli biti bolji", izjavio je potpredsjednik Hrvatskog sabora. Nakon njega govorilio je još deset govornika koji su ponovili Šeksove riječi i dali podršku premijerki.

Novinari Novog lista razgovarali su s dužnosnikom HDZ-a koji je htio ostati anoniman. "Može njoj predsjedništvo svaki dan davati podršku, ali autoritet u stranci može se nametnuti tek s izbornim uspjesima. Tako je bilo i u slučaju Ive Sanadera. Jadranka Kosor imala je potpune ovlasti za izbore. Ona je sama kreirala izborne liste, imali smo kampanju koja je bila koncentrirana isključivo na nju, ona je odredila i tko će se od nas pojaviti u predizbornim spotovima, a tko ne. Predsjednica zato snosi i punu odgovornost za izborne rezultate, a ne mi ostali", rekao je izvor.

"Čini mi se kako bi ona htjela da se u predsjedništvu stranke dogovorimo da samo nju podržimo kao kandidatkinju za predsjednika HDZ-a, a da se onda eventualno javi još neki protukandidat koji bi, objektivno, u tom slučaju imao minorne šanse. Ali, mislim da to nije realno i da se predsjedništvo neće složiti oko toga", izjavio je član predsjedništva HDZ-a.

Podsjetimo kako je u Hrvatskom domu likovnih umjetnika zamjenik predsjednice HDZ-a Darko Milinović izjavio novinarima kako je 'predsjednica izborni sabor najavila za lipanj'. Dodajmo kako je već ranije iz vodstva stranke bilo predloženo kako će predsjednika stranke birati svi članovi, od toga se kasnije odustalo.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 06.12.11. 11:50

AJMOOOOOOOOOOOO, Raspad kriminalne organizacije!


registracija
26/11/09

CH2710, 06.12.11. 11:59

Danas ju podržavaju... a sutra će se međusobno tući za fotelje u stranci... to me baš veseli... a još više me veseli njihova kolektivna posjeta Remetincu - u jednom smjeru...


registracija
14/7/11

Trinity, 06.12.11. 12:18

Totalni raspad, i detroniziranje bjeloglave kokoši koja si je bidna umislila da će ostat doživotna predsjednica!!
Hdzovci su licemjerni samima sebi!!!
A najbolje dolazi iz usta masterminda Šeksa.!


registracija
26/1/08

Rampa, 06.12.11. 12:27

Najbolje da sami sebe ukinu, ali neće se škorpije tako lako odreći privilegija!!


registracija
9/5/10

lolobrigita, 06.12.11. 12:31

Najsigurniji put da se zatre sjeme HDZ-a jest da im Jaca ostane na čelu.Dakle,neka je.Može i Milinović,Kalmeta ili dečec Jandroković. Svejedno.Imaju oni više lopova i bezveznjaka, smušenjaka nego se može zamisliti.


registracija
29/4/09

florenz, 06.12.11. 13:08

Opet se našem "ustavnom pravniku" omaklo prejudiciranje. Da li je kriva ili "prava" gđa ex-premijerka, srećom ne odlučuje g. Šeks, Nakon istrage DORH-a i presude nadležnog suda. Bar bi to kao pravnik - trebao znati. Za debakl stranke nije jedini krivac, ali je svojim ponašanjem tipa "day after jesterdy" imala značajnu ulogu. Po meni - kakva stranka, takva predsjednica. Baš su "slika i prilika". Još samo da nas svojom fobijom držanja govora "usreći" na potpisivanju pristupanja u EU - bit će to "točka na "i".


registracija
11/1/10

fluid, 06.12.11. 13:29

Do sada je bilo-kako nam naprave tako nam je i bilo.Sada su u istoj poziciji,ali sa manjim zlom koje mogu općenito nanijeti.Dakle-kako si naprave,tako će im i biti.Po dosadašnjim činjenicama i rezultatima,proći će kao i hrvatska krava muzara.Kada iscjede sve mlijeko,krava ugiba.I dogodi se scenario kravice sa Milkine reklame(čokolada Milka)kada je zaklaše za salamu; -što si gurkala -gurkala si !


registracija
8/7/09

bankar, 06.12.11. 13:47

dobili su manji broj glasova zbog teške krađe i terrora nad hrvatskom ali dibili si još manje glasova što je jaca preiritantna i glupa osoba a ujedno i osoba koju čovjek nemože trpit da nas sramoti po svijetu


registracija
30/12/10

putusvemir, 06.12.11. 14:41

Samo komentar na njene neprekidne izjave da nije bila ravnopravna borba na ovim izborima. A kad su svoje predhodne izbore dobro mazali s pokradenim novcem iz javnih poduzeća kako to da onda nije uočila neravnopravnu borbu. Hvala dragom Bogu da više ne moram imati noćne more od pogleda na tu ispod prosječnu osobu. Nisam u životu vidio takav bolestan ego. Ona se mora pod hitno javiti psihijatru za svoje dobro. Još jednom hvala ti dragi Bože.


registracija
5/3/10

starimudrac, 06.12.11. 15:02

mario bošnjak, koje je tvoje mišljenje?


registracija
16/6/10

nosonja, 06.12.11. 16:08

....mario ništa ne misli,on samo tipka po tipkovnici.....


registracija
21/2/11

skyway, 06.12.11. 19:12

HDZ, to nesto sto se godinama prestavljalo strankom imalo je uteg na izborima, ali iuskljucivo zbog njihovih afera, sto vjerujem da ce se sada do kraja demistificirati, pa ce se imati jos puno toga vidjeti. Ono drugo sto ih je potopilo jest krajnje necivilizirano ponasanje njihove predsjednice, sto je poticalo njihove prostake na nevidjene eskapade, poput Djakica, Kulusica, Matosica, Sumrak i ostalih mediokriteta, a sto je moralo doci na naplatu. Uostalom, prosle izbore su nategnuto dobili, iako im je na celu bio Sanader, koji makakav da je lopov, u usporedbi s Jacom je obrazovan covjek i ljudima podnosljiviji usprkos svemu.
Kad Kosor shvati da je gubljenje dostojanstva puno gore od gubljenja izbora, bit ce dobro i za nju i za nazovi stranku, pa ce tako mozda izniknuti novi HDZ.


registracija
22/3/11

vferari, 06.12.11. 20:07

Ako nisu naučili da očito da nisu arogancija bahatost dernici pozivanje na tuđmana branitelje
hrvatsku više ne pali ljudi su gladni i traže one koji će riješavati životne probleme,i zato hdz mora u totalni remont ili likvidaciju naročito onih koji su krivi za ovakav poraz a to je jadranka kosor.


registracija
11/11/11

weraw, 06.12.11. 20:48

PLAĆALI SU ZA GLAS 200-400 KN. U V IZBORNOJ. GNJUSNI SU I DOSLJEDNI DO KRAJA. TO JE ADZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


registracija
11/11/11

weraw, 06.12.11. 20:52

PLAĆANJEM GLASOVA SU SE NEKI I OPARILI, OBITELJI SA VIŠE ČLANOVA SU LIJEPU NADNICU DOBILI-ILI ONI TO VIŠE IZ DOMOLJUBLJA.


registracija
11/11/11

weraw, 06.12.11. 21:02

KOD NAS U V IZBORNOJ NAJPRIJE SU POSLUŠNICI OBILAZILI "ODREĐENE" OBITELJI I PLAĆALI ZA GLAS ADZ. NA SV. MISI JE POP DAO UPUTU ŠTO KADA IZAĐU IZ CRKVE-DIREKT IZBORNO MJESTO I ZAOKRUŽITI ADZ.
A ONDA JOŠ POSTOJE ONI KOJI USMJERAVAJU PREMA GLASAČKOM MJESTU KAO KAD GONITE OVCE U TOR.


registracija
22/10/11

jadno100, 07.12.11. 07:58

nista novog od zlocinacke organizacije,ranjena zvijer je najopasnija pa ce jaca sad iz osvete prema onima koji su protiv nje iznijet sav prljavi ves.Svasta se moze ocekivat od te nepismene arogantne nadobude snobovske sijede kokosi.


registracija
2/1/11

prohujalo, 07.12.11. 08:35

Seks i Jaca
suvisan svaki komentar


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika