06.12.2011. / 12:02

Autor: Totalsport

Cissokho: Ako ne uspijemo u Zagrebu, idemo osvojiti Europa ligu

- Lyon je godinama igrao u drugom krugu Lige prvaka. Učinit ćemo sve da uspijemo i u Zagrebu

Aly Cissokho (u plavom dresu)Aly Cissokho (u plavom dresu)Svjesni su nogometaši Lyona koliko su im mali izgledi za plasman u drugi krug Lige prvaka. Svjedoči o tome i izjava braniča Alyja Cissokha uoči gostovanja kod zagrebačkog Dinama u 6. kolu skupine D.

Lyon se za prolazak među najboljih 16 momčadi Starog kontinenta mora nadati Ajaxovom domaćem porazu, po mogućnosti uvjerljivom, od rasterećenog Real Madrida, a pritom i sam mora što uvjerljivije pobijediti u Maksimiru. Ajax, naime, trenutno ima tri boda više od Francuza i za sedam pogodaka bolju gol-razliku. Ne čudi stoga što je Cissokho, dojam je, već sad više okrenut proljetnom nastupu u Europa ligi.

- Lyon je godinama igrao u drugom krugu Lige prvaka. Učinit ćemo sve da uspijemo i u Zagrebu. No, ako ne prođemo, i plasman u Europa ligu će biti uspjeh, a onda želimo otići do kraja u tom natjecanju - poručio je 24-godišnji Francuz senegalskog porijekla.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika