06.12.2011. / 14:35

Autor: Totalsport

Sportski direktor Palerma: Badelj mi se iznimno sviđa

- Kramarić je igrač dobrog potencijala, vidio sam to i na Svjetskom U20 prvenstvu u Kolumbiji

Nogometaši PalermaNogometaši PalermaSportski direktor talijanskog prvoligaša Palerma Luca Cattani priznao je u intervjuu za TuttoMercatoWeb da mu je zanimljiv nogometaš zagrebačkog Dinama Milan Badelj.

Iako su talijanski mediji pisali o Palermovu interesu za Dinamova napadača Andreja Kramarića, Cattani na radaru ipak ima drugog igrača iz redova hrvatskog prvaka.

- Kramarić je igrač dobrog potencijala, vidio sam to i na Svjetskom U20 prvenstvu u Kolumbiji. Ali, još uvijek nije dovoljno zreo za Italiju. S Dinamovim sam sportskim direktorom razgovarao o igraču koji mi se iznimno sviđa, o Milanu Badelju. No, ne znam je li dostupan talijanskim klubovima. Dinamo zna koliko je Badelj dobar i zato je postavio visoku cijenu. Teško da ćemo ga vidjeti u Italiji, ali pred njim je sjajna budućnost u inozemstvu. Ima dobru tehniku, ali je i fizički moćan - izjavio je Cattani o 22-godišnjem hrvatskom veznjaku.

Vezane vijesti

Calciomercato: Oko Badelja će se ovog ljeta vrtjeti milijuni

Calciomercato: Oko Badelja će se ovog ljeta vrtjeti milijuni

Unatoč činjenici da nije iskoristio priliku za afirmacijom u Ligi prvaka, za Dinamova se 23-godišnjeg kapetana Milana Badelja i dalje bore vrhunski… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika