07.12.2011. / 14:20

Autor: Nacional.hr

Adan: Došli smo u Amsterdam po tri boda

- To će biti posebna utakmica za mene, jer otkada sam bio dijete sanjao sam taj trenutak kada ću igrati Ligu prvaka za Real Madrid protiv velikog kluba na veličanstvenom stadionu. Taj će se san u srijedu i ostvariti - veli mladi rezervni vratar

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaRezervni vratar španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Antonio Adan nestrpljivo čeka susret posljednjeg kola skupine D Lige prvaka protiv Ajaxa na Amsterdam Areni.

Mladi vratar dobio je priliku debitirati na vratima madridskog kluba u prošlome kolu protiv zagrebačkog Dinama, a već će ove srijede dobiti novu i to protiv slavnog Ajaxa. Podsjetimo, Real je na Santiago Bernabeu slavio protiv Dinama (6-2), a Adan je "čak" dva puta morao vaditi loptu iz vlastite mreže.

- Radio sam dugo i naporno kako bi bio spreman. Želim da navijači ne primjete izostanak Ikera Casillasa čak kad on i nije u postavi. Spreman sam i znam da trener vjeruje u mene - rekao je Adan na press-konferenciji uoči utakmice protiv Ajaxa.

- To će biti posebna utakmica za mene, jer otkada sam bio dijete sanjao sam taj trenutak kada ću igrati Ligu prvaka za Real Madrid protiv velikog kluba na veličanstvenom stadionu. Taj će se san u srijedu i ostvariti - veli mladi rezervni vratar "kraljevskog kluba".

Za kraj konferencije za novinare Adan je istaknuo kako Real nije došao na izlet u Amsterdam već po pobjedu.

- Cijela momčad zajedno sa mnom osjeća odgovornost da ostvari pobjedu. Naša je dužnost ostvarivati pobjede bez obzira na to tko se nalazio na terenu. Ovo je veliki klub koji to zaslužuje - zaključio je Adan.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika