08.12.2011. / 19:41

Autor: Hina

Papa govorio o "teškom trenutku" za EU

Papa Benedikt XVI u četvrtak je u Rimu govorio o "teškom trenutku za Italiju, za Europu, za različite dijelove svijeta" dok "se čini da je stvarnost obavijena maglom" i zazvao zagovor Djevice Marije.

Papa Benedikt XVI.Papa Benedikt XVI.Papa Benedikt XVI u četvrtak je u Rimu govorio o "teškom trenutku za Italiju, za Europu, za različite dijelove svijeta" dok "se čini da je stvarnost obavijena maglom" i zazvao zagovor Djevice Marije.

U podnožju spomenika na Španjolskom trgu u Rimu, na čijem vrhu je Marijin kip, Benedikt XVI je govorio u prigodi tradicionalne proslave "bezgrešnog začeća", o čemu je dogmu 1854. objavio papa Pio IX.

Papa je od Djevice Marije zatražio da "podrži nadu" koja "nam treba, osobito u u ovom trenutku, tako teškom za Italiju, za Europu, za različite dijelove svijeta" uoči početka presudnog sastanka na vrhu 27 zemalja članica EU u Bruxellesu.

"Neka nam Marija pomogne da vidimo svjetlo iza magle koja, čini se, obavija stvarnost", rekao je Papa.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

registracija
9/3/10

nostradurus, 08.12.11. 22:54

Ali, zar nije Papa pozvao Hrvate u tu maglu. Ne hvala.
sites.google.com/site/financijskisustav/europska-unija


registracija
14/11/11

salama, 09.12.11. 02:58

Otkud sad on?


registracija
7/4/11

ivanovac, 09.12.11. 10:21

Danas je u Jutarnjem listu odličan članak Inoslava Beškera o dvoličnosti i o dvoličnim kriterijima Cerkve kad su oni u pitanju i kas se postavi pitanje vjerodostojnosti Crkve i njezinog prava da se mješa u
državne poslove, te soli pamet svima i svakome.
Kad se postavi pitanje njihove odgovornosti i pitanje odgovornosti pedofila iz njihovih redova, tad se prave blesavi.


registracija
17/10/07

Radmila, 11.12.11. 21:14

Da se zna! Vladanje nad narodom sa crkvom uspostavio je jos rimski car Konstantin kada se budilo hriscanstvo i podijelio vlast sa Papom. Znaci oni koji vjeruju u crkvum vjeruju sto im kaze Papam a koji ne vjerujum vjeruju svojim politicarima.Posto su oni u dogovoru zarad VLADANJA narodu ostaje da uvjek bude porobljen i prevaren. Svi LAZUUUUUU.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika