09.12.2011. / 10:28

Autor: Totalsport

Lavillenie završio na operaciji

Pri jednom pokušaju skoka motka mu je pukla i raspala se na tri dijela, a Lavillenie je sletio na leđa

Renaud Lavillenie (Wikipedia)Renaud Lavillenie (Wikipedia)Ponajbolji motkaš današnjice, francuski atletičar Renaud Lavillenie, operiran je u četvrtak nakon loma ruke zadobivenog u nesreći na treningu.

Aktualni europski prvak u dvorani i na otvorenom, te brončani s dva posljednja Svjetska prvenstva, trenirao je u utorak u Clermont-Ferrandu, pripremajući se za skorašnju dvoransku sezonu. Pri jednom pokušaju skoka motka mu je pukla i raspala se na tri dijela, a Lavillenie je sletio na leđa.

Slomio je pritom lijevu ruku, a u četvrtak je podvrgnut operativnom zahvatu tijekom kojeg su mu ugrađena i dva vijka kojima je pričvršćena treća metakarpalna kost.

Ukoliko oporavak bude tekao prema planu, Lavillenie bi motku u ruke ponovno mogao uhvatiti za otprilike šest tjedana, a zasad je još neizvjesno hoće li nastupiti na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu u ožujku iduće godine.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika