09.12.2011. / 10:37

Autor: Totalsport

Grosjean uz Räikkönena u Lotus Renaultu

Grosjean je pokazao puno zrelosti u posljednjih 12 mjeseci, kako naslovom u GP2 seriji, tako i kao naš treći vozač - poručio je šef momčadi Eric Boullier

Romain Grosjean (Wikipedia)Romain Grosjean (Wikipedia)Francuz Romain Grosjean vozit će sljedeće sezone za Lotus Renault. Postat će na taj način momčadski kolega povratniku u Formulu 1, Fincu Kimiju Räikkönenu.

Lotus Renault je u priopćenju naveo kako je Grosjean impresionirao na slobodnim treninzima uoči utrka u Abu Dhabiju i Brazilu na kraju netom završenog Svjetskog prvenstva. Angažman 25-godišnjeg Francuza znači da će dosadašnji vozači Lotus Renaulta, Rus Vitalij Petrov i Brazilac Bruno Senna morati potražiti nove poslodavce.

- Zahvaljujem Petrovu i Senni na doprinosu koji su dali za momčad ove godine i želim im sve najbolje u budućnosti. Grosjean je pokazao puno zrelosti u posljednjih 12 mjeseci, kako naslovom u GP2 seriji, tako i kao naš treći vozač - poručio je šef momčadi Eric Boullier.

Grosjean je, podsjetimo, u drugoj polovici 2009. godine već odradio sedam utrka u Formuli 1 u bolidu Renaulta.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika