09.12.2011. / 10:41

Autor: Totalsport

Clijsters se vratila pobjedom protiv Wozniacki

Clijsters je nakon dvoboja potvrdila da za dva tjedna putuje u Australiju gdje će u sljedeći mjesec braniti naslov na Australian Openu u Melbourneu

Kim Clijsters (Wikipedia)Kim Clijsters (Wikipedia)Belgijska tenisačica Kim Clijsters vratila se na teren nakon četiri mjeseca stanke zbog ozljede. U revijalnom je meču svladala prvu igračicu svijeta, Dankinju Caroline Wozniacki, sa 6-2, 7-6(5).

Pred oko 10.000 svojih navijača u Antwerpenu 28-godišnja je četverostruka pobjednica Grand Slam turnira pokazala da se u potpunosti oporavila od ozljede trbušnog zida zbog koje se početkom kolovoza povukla s WTA turnira u Torontu nakon čega više nije igrala.

Clijsters je nakon dvoboja potvrdila da za dva tjedna putuje u Australiju gdje će u sljedeći mjesec braniti naslov na Australian Openu u Melbourneu. Dodala je kako oproštajnu sezonu želi obilježiti zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama u Londonu.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika