09.12.2011. / 15:58

Autor: Hina

Eksplodirala paket-bomba u Rimu, ranjen direktor agencije

U petak je u Rimu u sjedištu državne porezne agencije Equitalia eksplodirala paket-bomba i ranila generalnog direktora, rekao je glasnogovornik te agencije.

Direktor agencije je ozlijeđen u eksplozijiDirektor agencije je ozlijeđen u eksplozijiU petak je u Rimu u sjedištu državne porezne agencije Equitalia eksplodirala paket-bomba i ranila generalnog direktora, rekao je glasnogovornik te agencije.

"Pošiljka je stigla poštom i direktor je ranjen", dodao je glasnogovornik.

Pošiljka je eksplodirala kad ju je direktor otvorio, a ozlijeđeni su mu ruka i oko", objasnio je glasnogovornik rimske policije i dodao da je direktor hospitaliziran.

Talijanska agencija Ansa je navela da je pošiljka bila naslovljena na direktora Equitalije Marca Cuccagnu.

U srijedu je pismo-bomba stigla u Frankfurt prvom čovjeku Deutsche Banke, Josefu Ackermannu, ali je sumnjiva omotnica koja je sadržavala zapaljiv prah na vrijeme otkrivena.

Odgovornost za atentat je preuzela talijanska anarhistička organizacija FAI (Federazione Anarchica Informale), već poznata po takvoj vrsti djelovanja.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika