10.12.2011. / 12:04

Autor: Hina

Budući predsjednički kandidat:

'Palestinci su izmišljeni narod'

U razgovoru za The Jewish Channel bivši je predsjednik Predstavničkog doma američkog Kongresa optužio Palestinsku samoupravu, koja priznaje pravo na postojanje Izraela, da, zajedno s islamističkim pokretom Hamas dijeli "veliku želju za uništenjem Izraela"

Newt Gingrich (arhiva)Newt Gingrich (arhiva)Trenutačni favorit u utrci za republikanskog kandidata na američkim predsjedničkim izborima, Newt Gingrich, u intervjuu za židovsku televiziju "The Jewish Channel" u SAD-u, Palestince je nazvao "skupinom terorista" i "izmišljenim narodom".

Izrugujući se naporima administracije predsjednika Baracka Obame da postigne mir na Bliskom istoku, Gingrich je izjavio kako "biti nepristran, kada je riječ o demokraciji u kojoj se poštuje pravna država i kada se, s druge strane, radi o skupini terorista koji svakodnevno ispaljuju rakete, zapravo ne znači biti nepristran, već znači favorizirati teroriste".

U razgovoru za The Jewish Channel bivši je predsjednik Predstavničkog doma američkog Kongresa optužio Palestinsku samoupravu, koja priznaje pravo na postojanje Izraela, da, zajedno s islamističkim pokretom Hamas dijeli "veliku želju za uništenjem Izraela".

Predsjednik Obama i njegova administracija "imaju iluzije" o stanju na Bliskom istoku, kazao je, izrazivši sumnju u legitimnost palestinskih želja za stvaranjem vlastite države.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 10.12.11. 14:45

Gingrich ili možda Gingrić? Kako ima slavenski završetak prezimena,vjerovatno je Srbin.Uviđam to na temelju njegovih izjava;Palestinci ne postoje.To mi je poznato iz našeg podneblja.Srbi također kažu da su Hrvati(a i drugi narodi na ovim prostorima)odreda Srbi.Samo to još neznaju.Hrvati i ostali su izmišljen narod.Poznato negiranje budaletina.


registracija
12/1/11

bozhidar, 10.12.11. 17:40

'zhidi' su izmisljeni narod, a moze se dijeliti u tri skupine, svak pomijesan sa mnogim ethnosima:
1) ashkenaska skupina. sastoji se od evropljana i azijata
2) sephardska skupina. uglavnom potice od sjeverno africkih naroda
3)mizrahicka grupa. potjece iz arapskih zemalja

palestini potjecu od drevnih canaanita, hebrejaca, judejaca, aramenaca, assyraca, hitita, jebuzita,et al.

dakle sad, shemiti/hamiti [mizrahim; plural od mizrahi] ubijaju i tlace shemite/hamite, a ashkenazi kradu novac od nas te odzavaju s tim novcem ratno stanje i nemire u palestini.

ali cvrsto drzim da ce te 'zhidovske' drzave jednoc nestati. hvala


registracija
9/11/09

superhik, 11.12.11. 02:10

Ako su izmisljeni onda ne mogu niti biti teroristi jer ih nema. Njih su kao i moge druge stvari izmislili cifuti da bi mogli izmusti pare od amerikanaca i europljna kako bi se navodno "obranili" od izmisljenih ljudi, koji kako evo sada cujemo uopce ne postoje. To znaci da cifuti izmisljaju teroristicke napade na sebe ili ih izvode sami, posto palestinaca nema. Neka onda vreate sve one desetke milijardi dolara i maraka koje su godinama dobivali na temelju pomoci za borbu protiv naroda koji uopce ne postoji. Slijedi povratak sve love koju su za to dobili.


registracija
17/10/07

Radmila, 11.12.11. 21:33

Odakle mu pare za utrku za predjednicke izbore?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika