10.12.2011. / 13:14

Autor: Totalsport

Modrić bi na kraju mogao biti sretan što nije otišao u Chelsea

''Da je Chelsea uspio dovesti Modrića, bio bi u mnogo boljoj poziciji nego danas. Možda je uspio pobijediti Newcastle s 3-0 i proći u drugi krug Lige prvaka, ali s Modrićem bi bio nedvojbeno jači"

ArhivaArhiva''Odluka predsjednika Daniela Levyja da ne pusti Luku Modrića glavni je razlog što je Tottenham danas kandidat za naslov u Premierligi'', napisao je u svojoj kolumni u The Sunu bivši engleski izbornik Terry Venables...

''Tottenhamovom čelniku moramo zapljeskati što je odbio Chelseajevu gotovinu i što je inzistirao da se zvjezdani veznjak drži ugovora koji je potpisao 12 mjeseci ranije. Nije to bila laka odluka. Abramovičevih 27 milijuna funti je izgledalo izazovno za poduzetnika Levyja, posebno u situaciji kada je i sam Modrić slao signale da želi otići. Levyju bi bilo lako mahnuti bijelom zastavom, kao u ranijim slučajevima kad je Manchester United došao po Michaela Carricka i Dimitra Berbatova. No, pokazao je da su sada i on i klub sazdani od čvršćeg materijala'', navodi dalje stručnjak koji je bio član ''spursa'' i kao igrač i kao trener.

Venables se u nastavku osvrnuo na kvalitetu 26-godišnjeg hrvatskog nogometaša.

''Da je Chelsea uspio dovesti Modrića, bio bi u mnogo boljoj poziciji nego danas. Možda je uspio pobijediti Newcastle s 3-0 i proći u drugi krug Lige prvaka, ali s Modrićem bi bio nedvojbeno jači. Modrić je pokazao da je majstor u oživljavanju igrača oko sebe. Da je otišao u Chelsea, sigurno bi ponovno pokrenuo i karijeru Fernanda Torresa. Modrićeva bi mu kreativnost udahnula novi život. Za pohvalu je i da se Modrić nije utopio nakon propalog transfera. Nastavio je igrati u formi koja ga je i dovela na Chelseajev radar. Štoviše, njegova se igra i poboljšala. A, ako Tottenham nastavi ovako, neće biti samo kandidat za Ligu prvaka, već i za naslov. Čak bi i Modrić u takvoj situaciji mogao biti sretan što nije otišao na Stamford Bridge'', zaključio je čovjek koji je od 1994. do 1996. bio engleski izbornik.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika