11.12.2011. / 12:43

Autor: Totalsport

Modrićev ostanak vraća ravnotežu u engleski nogomet

Da Modrić vjerojatno neće promijeniti sredinu, barem ne idućeg siječnja, dokazuje i izjava 34-godišnjeg Chelseajeva menadžera Andrea Villas-Boasa, koji je ponovno potvrdio da je odustao od 26-godišnjeg Hrvata

ArhivaArhivaMenadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp izjavio je prije dva dana da Modrić, niti bilo koji drugi njegov igrač, ove zime neće napustiti White Hart Lane...

S obzirom da londonska momčad trenutačno napada dva mančesterska kluba na vrhu premierligaške ljestvice, Redknappovo samouvjereno ponašanje nimalo ne iznenađuje. Tony Pulis, menadžer Stoke Cityja, ponudio je vlastito viđenje sjajne situacije koju danas Tottenham ima: smatra da je za nju najzaslužniji veto predsjednika Daniela Levyja na odlazak Luke Modrića prošlog ljeta u Chelsea.

- Tottenham je napravio pravu stvar dokazavši da je klub koji ima moć nad voljom igrača. Predsjednik je lupio šakom po stolu i rekao: "Nema odaska"! - rekao je Pulis nastavivši:

- Nakon toga na sjajan se predsjednikov potez nadovezao Harry, koji je Modrića odmah stavio u igru. Otkad je prijelazni rok završio, Modrić i Tottenham igraju fantastično.

Pulis je događaj s Modrićem iskoristio kao prispodobu da bi svom predsjedniku Peteru Coatesu dao razlog za zadrži Ryana Showcrossa, mladog stopera koji sve više privlači pozornost najboljih europskih klubova. Dosadašnje je ponuđače Coates redovito odbijao.

Da Modrić vjerojatno neće promijeniti sredinu, barem ne idućeg siječnja, dokazuje i izjava 34-godišnjeg Chelseajeva menadžera Andrea Villas-Boasa, koji je ponovno potvrdio da je odustao od 26-godišnjeg Hrvata.

- Nećemo u siječnju po Modrića. Zadovoljni smo onime što imamo. Vraća nam se Michael Essien i mislimo da ćemo s njim dobiti ono što nam treba u veznom redu.

Villas-Boas je, međutim, potvrdio da ga zanima Boltonov srednji branič Gary Cahill, te izrazio nadu da će Petr Čech i Didier Drogba produljiti ugovore.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika