12.12.2011. / 12:23

Autor: Hina

"Spice" odgođen zbog bolesti optuženog Pavlovića

Suđenje bivšem potpredsjedniku vlade Damiru Polančecu i ostalima optuženima u slučaju Spice odgođeno je jer je šestooptuženi Josip Pavlović završio u bolnici zbog crijevne viroze.

Josip Pavlović i Saša RomacJosip Pavlović i Saša RomacSuđenje bivšem potpredsjedniku vlade Damiru Polančecu i ostalima optuženima u slučaju Spice odgođeno je jer je šestooptuženi Josip Pavlović završio u bolnici zbog crijevne viroze.

Danas i sutra trebao je svjedočiti Mladen Vedriš koji je od 2006. do 2008. bio predsjednik Nadzornog odbora Podravke. Nastavak suđenja najavljen je za srijedu, 14. prosinca za kada je predviđen novi svjedok.

Jedan od bivših čelnika Podravke Josip Pavlović jutros je telefonom javio svom odvjetniku da se nalazi u bolnici i da zbog viroze treba primiti infuziju.

Uz Pavlovića i bivšeg potpredsjednika vlade Damira Polančeca na optuženičkoj klupi su bivši čelnici Podravke Darko Marinac, Zdravko Šestak i Saša Romac, vlasnik varaždinske Fimi grupe Milan Horvat, vlasnik i direktor splitske tvrtke SMS-a Srđan Mladinić te zagrebački odvjetnik Zoran Marković. Tereti ih se da su novcem Podravke pokušali preuzeti tu tvrtku, pri čemu su je navodno oštetili za 400 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Nismo kriminalci, nego nesposobni

Nismo kriminalci, nego nesposobni

Proći će još dosta mjeseci, možda i godina, prije nego što hrvatska javnost dobije konačni sudski odgovor na pitanje je li bivši premijer Ivo Sanader… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika