12.12.2011. / 14:04

Autor: Martina Čizmić

BBB upali Mamiću na konferenciju za novinare

"Što si kukavica, odgovori na pitanje. Lažeš klubu. Gotov si, na koljenima ćeš otići", sipali su Boysi, uz prijetnje i psovke u Mamićevom smjeru

Foto: Antonio Bronić/PIXSELLFoto: Antonio Bronić/PIXSELLKonferencija za medije izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića nikad nije tek obična konferencija, no danas se zahvaljujući nekoliko pripadnika Bad Blue Boysa pretvorila u pravi šou.

Mamić je, naime, sazvao konferenciju kako bi se osvrnuo na događaje u hrvatskom nogometu, uhićenje sudaca, ali i progovorio o nasljedniku Krunoslava Jurčića. No, nakon uvodnih dvadesetak minuta Mamićeva monologa, upali su nepozvani BBB-ovci.

Prozvali su Mamića da je lagao kad je rekao da njegov sin (Mario, op. a) nije menadžer igračima Dinama.

Mamić im je odgovorio kako neće s njima tako razgovarati, na što su mu Boysi dobacili kako ne želi razgovarati jer laže.

"Što si kukavica, odgovori na pitanje. Lažeš klubu. Gotov si, na koljenima ćeš otići", sipali su Boysi, uz prijetnje i psovke u Mamićevom smjeru.

Začudo, izvršni direktor Dinama ostao je miran, koliko god to bilo nevjerojatno.

Boysi su nekoliko minuta pokušavali isprovocirati Mamića, da bi potom napustili dvoranu prije dolaska Zorana Mamića.

Iako su navijači otišli, Mamić je osjetio potrebu opravdati se novinarima.

Rekao je kako je policiji prijavio što se događa, misleći na prijetnje Boysa. Ponovio je kako mnogi žele da "završi kao Pukanić".

"Pravi BBB-ovici koji su na istočnoj tribini, ja sam za njih idol. Oni znaju što sam ja propatio", jadao se Mamić, a potom se obrušio na BBB-ovce koji su upali.

"Ovaj što je držao govor - zove se Hrnjak. On ovako bezočno upada. On je predsjednk Udruge čiji je račun pod blokadom, u kojoj se loče alkohol i uzima druga. Prodaju suvenire, a za ništa nisu registrirani", rekao je novinarima Mamić.

Nastavio je kako su ti BBB-ovci koji upadaju na konferencije za novinare razlog zašto je Dinamo 74 puta kažnjen u Europi.

"Borim se, a ispadam đubre. Vi perete ruke od toga. Tako su redom padale Uprave u Hajduku, Beogradu, Sofiji... Jedino mene neisu srušili i neće me srušiti. Jedino me mogu ubiti", rekao je Mamić.

Prozvao je Josipa Kregara da stoji iza inicijative Zajedno za Dinamo, da je zaveo zagrebačku mladost.

"Svaki dan u novinama imate poziv da me se ubije, a 95 posto je neistina. Nemojte to ljudi raditi", zavapio je Mamić.

Na kraju se obratio novinarima.

"Sve ste prenosili, ali bez komentara, jer se ne usudite. Imamo Mamića, samo ga treba isprovocirati, a kad treba komentirati devijantne pojave u gradu, onda ništa. Ja sam vam proizvod, na meni dižete tiražu. Možete prigovarati, ali dignite glas da me ne ubiju", rekao je Mamić.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
22/3/11

vferari, 12.12.11. 14:41

Do god mediji ovakve tipove eksponiraju i na tome zarađuju jadno je hrvatsko novinarstvo i uopće mediji.


registracija
11/1/10

fluid, 12.12.11. 16:05

Slučaj HNS-a i stanja u hrvatskom nogometu,još je jedan zoran prikaz nefunkcioniranja instutucija države.I to je sve !!!


registracija
3/7/11

Tesla, 12.12.11. 20:42

Olimpijska prisega sportaša glasi: U ime svih natjecatelja, obećavam da ćemo sudjelovati u ovim Olimpijskim igrama, poštovati i ustrajati u pravilima koja vladaju njima, povjeravajući sebe sportu bez dopinga i droge, u istinskom sportskom duhu, za slavu sporta i čast naših momčadi.

Olimpijska zakletva sudaca glasi: U ime sudačke službe i svih sudaca, obećavam da ćemo obavljati svoje zadatke na ovim Olimpijskim igrama potpuno nepristrano, poštujući i provodeći pravila natjecanja, u istinskom sportskom duhu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika