12.12.2011. / 16:01

Autor: Nacional.hr

Najnoviji transparent

'Mamiću, Širić te čeka'

Radi se o jednom u nizu transparenata koji ovih dana 'niču' po svim dijelovima Zagreba. Jučer je, primjerice, na nadvožnjaku u Miramarskoj osvanuo transparent na kojem je stajala prijetnja: "Mamiću, Mirogoj te čeka"

Dok je čelni čovjek Dinama održavao konferenciju za novinare, na kojoj se obrušio na sve i svašta, na nadvožnjaku kod zagrebačkog Autobusnog kolodvora osvanuo je transparent: "Mamiću, Širić te čeka". Autori transparenta aludirali su, dakako, na uhićenje dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i bivšeg nogometnog suca Željka Širića, koji je zajedno s predsjednikom Sudačke komisije Stjepanom Djedovićem uhićen zbog navodnog namještanja utakmica prve Hrvatske nogometne lige.

Radi se o jednom u nizu transparenata koji ovih dana 'niču' po svim dijelovima Zagreba. Jučer je, primjerice, na nadvožnjaku u Miramarskoj osvanuo transparent na kojem je stajala prijetnja: "Mamiću, Mirogoj te čeka".

Mamić je danas sazvao konferenciju kako bi se osvrnuo na događaje u hrvatskom nogometu, uhićenje sudaca, ali i progovorio o nasljedniku Krunoslava Jurčića. No, nakon uvodnih dvadesetak minuta Mamićeva monologa, upali su nepozvani BBB-ovci.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 12.12.11. 16:08

Pa se ti sad kladi na osnovu osobne logike,pameti i kalkulacija ! Nema šanse.Što dalje od hrvatskih klubova u kladionici.A ni ostali velikani svjetskih klubova,nisu najsigurniji.Svi na Bingo,pa kako bude.


registracija
27/11/11

Culex, 12.12.11. 17:25

Kako jadno ispadne čovjek ograđen svojim lažima vidjelo se danas na gosp. Mamiću.Zamislite,umučila ga tri hrabra BBB-a,ostao bez teksta otvorenih čeljusti,obezglavljen. Nešto prije,tipično za depresivce,napada a da nitko ne ugrožava:" nisam luud da surađujem s Uskokom !" Ma mož mislit.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika