13.12.2011. / 10:36

Autor: Totalsport

NHL: New Jersey bolji od Tampe Bay

Nakon izjednačene prve trećine (2-2), u drugoj su Devilsi prelomili susret golovima Zacha Parisea, Ilje Kovaljčuka i Adama Henriquea

Igrači New Jersey DevilsaIgrači New Jersey DevilsaTek je jedna utakmica u ponedjeljak bila na programu najatraktivnije hokejaške lige svijeta, NHL lige. U njoj su New Jersey Devilsi trijumfirali na gostovanju kod Tampe Bay 5-4.

Nakon izjednačene prve trećine (2-2), u drugoj su Devilsi prelomili susret golovima Zacha Parisea, Ilje Kovaljčuka i Adama Henriquea. Zanimljivo, Devilsi su u drugoj trećini zabili tri gola iz tek šest udaraca prema golu, a stečenu prednost nije mogao poništiti niti Steven Stamkos koji je u posljednjoj dionici dvama golovima tek ublažio poraz.

Parise i Henrique upisali su po gol i dvije asistencije kod pobjedničke momčadi, a zanimljivo je da su otvarajući gol Devilsi zabili već nakon 28 sekundi (Petr Sykora). Bila im je to 15. ovosezonska pobjeda (u 29 utakmica) dok je Tampa Bay pretrpjela 18. poraz.

NHL liga, ponedjeljak:

Tampa Bay - New Jersey 4-5

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika