13.12.2011. / 10:40

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Toronto potpisao Anthonyja Cartera, Marc Gasol produljio s Grizzliesima

"Jedva čekam izaći na teren sa svim svojim suigračima", poručio je 26-godišnji centar koji u redovima Grizzliesa igra od 2008. godine

Marc Gasol (u narančastom dresu)Marc Gasol (u narančastom dresu)Iskusni, 36-godišnji branič Anthony Carter, košarkaš s 12-godišnjim iskustvom u NBA ligi, igrat će sljedeću sezonu u Toronto Raptorsima.

U Toronto Carter stiže kao slobodni igrač, a financijski detalji ugovora nisu objavljeni.

Prošle sezone je Carter igrao u Denveru i New Yorku. Ukupno je u karijeri u 599 utakmica u regularnom dijelu sezone ostvario prosjeke od 4.9 koševa i 3.9 asistencija u prosječno 20 minuta igre.

Carter je u karijeri igrao za Miami, San Antonio, Minnesotu, te, kao što smo spomenuli, prošle sezone za Denver i New York.

Španjolski košarkaški reprezentativac Marc Gasol objavio je putem Twittera kako je postigao dogovor s upravom aktualnog mu kluba Memphisa o potpisivanju novog ugovora.

"Jedva čekam izaći na teren sa svim svojim suigračima", poručio je 26-godišnji centar koji u redovima Grizzliesa igra od 2008. godine.

Vjeruje se kako je Gasol, koji je imao status ograničenog slobodnog agenta, pristao na potpisivanje novog četverogodišnjeg ugovora vrijednog oko 58 milijuna američkih dolara.

U regularnom dijelu prošle sezone Gasol je ostvarivao prosjek od 11.7 koševa i 7 skokova, da bi u doigravanju podigao svoje brojke na 15 koševa i 11.2 skoka po utakmici.

Vezane vijesti

NBA: Miami na korak do naslova

NBA: Miami na korak do naslova

Pobjedom protiv Oklahoma City Thundera u svojoj American Airlines Areni 104-98 u petoj utakmici finala doigravanja NBA lige, košarkaši Miami Heata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika