13.12.2011. / 12:48

Autor: Hina

Milinović opovrgava: Nisam primio 200 tisuća kuna iz crnih fondova

Potpredsjednik vlade Darko Milinović opovrgnuo je današnje medijske napise da je iz tzv. crnih fondova HDZ-a primio 200 tisuća kuna, a nije odbacio mogućnost da su ti napisi poruka iz HDZ-a nakon što je najavio svoju kandidaturu na predstojećim stranačkim izborima.

Darko MilinovićDarko MilinovićPotpredsjednik vlade Darko Milinović opovrgnuo je današnje medijske napise da je iz tzv. crnih fondova HDZ-a primio 200 tisuća kuna, a nije odbacio mogućnost da su ti napisi poruka iz HDZ-a nakon što je najavio svoju kandidaturu na predstojećim stranačkim izborima.

Milinović je ponovio da je legalno primio u stranci samo 70 tisuća kuna i to za obnovu crkve u Bilaju te dodao da za ostali iznos, iznad 70 tisuća kuna, ne zna o čemu se radi, da sve to mora biti potkrepljeno računima, te da nema potrebe za grafološkim testiranjem njegova potpisa.

"Za sve novce koje sam podigao moraju postojati i dokazi, jer ništa od tih novaca nije završilo u Milinovićevu džepu", kazao je Milinović danas novinarima nakon dodjele novih vozila hitne medicinske pomoći u Zagrebu.

Odgovarajući na novinarsko pitanje, Milinović je rekao kako je moguće da su današnji medijski napisi poruka iz HDZ-a nakon što je najavio svoju kandidaturu na predstojećim stranačkim izborima te nakon izjava Vladimira Šeksa da će se na tim izborima moći kandidirati Jadranka Kosor za ponovnu predsjednicu, a on za potpredsjednika stranke.

"Ne želim vjerovati u teorije zavjere, ali ako je to tako neću se ustrašiti. Ja ću biti jedan od onih koji će se boriti za demokratizaciju HDZ-a", naglasio je Milinović.

Također smatra da bi, ako se kandidira, primjerice, za zamjenika potpredsjednika stranke kao protukandidat Šeksu, trebalo biti za tu poziciju još dva do tri protukandidata.

Milinović kaže da ga sve ovo dodatno osnažuje u odluci da se bori za demokratizaciju HDZ-a i da od toga neće ni malo odstupiti.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
5/1/07

james, 13.12.11. 14:01

"Milinović je ponovio da je legalno primio u stranci samo 70 tisuća kuna i to za obnovu crkve u Bilaju te dodao da za ostali iznos, iznad 70 tisuća kuna, ne zna o čemu se radi, da sve to mora biti potkrepljeno računima, te da nema potrebe za grafološkim testiranjem njegova potpisa."
Pa kojih to legalnih 70000kn iz nelegalnih crnih fondova.
Jel on stvarno tolko glup ili se pokušava na glupost izvući?
I ako nije dobio tih 200 tisuća neka dozvoli grafologu da to i dokaže.


registracija
19/1/11

sandoval, 13.12.11. 14:57

mu uzeo je on, "oni" i više od 200 tisućica.


registracija
26/11/09

CH2710, 13.12.11. 16:04

Milinoviću se svakako treba vjerovati... kao i ostatku lopina zvanih KRADEZE.


registracija
17/6/05

torpedo, 14.12.11. 07:19

"da sve to mora biti potkrepljeno računima, te da nema potrebe za grafološkim testiranjem njegova potpisa."

Naravno, opce je poznato da se uz isplate na crno urucuju i racuni.

I naravno da nema potrebe za grafoloskim vjestacenjem kad nisu izdani nikakvi racuni i slijedom te logike nije bilo nikakvih novcanih transakcija HDZ -> Milinovic.

Koji muljator...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika