13.12.2011. / 12:56

Autor: Totalsport

Čilić zbog ozljede otkazao Chennai, propušta i Australian Open?

Srećom, dobro se oporavljam i sigurno ću se vratiti u Chennai sezonu kasnije. Svim sudionicima predstojećeg turnira želim sve najbolje - poručio je Čilić

Marin Čilić Marin Čilić Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić otkazao je nastup na ATP turniru u indijskom Chennaiju gdje je tradicionalno trebao otvoriti novu sezonu.

Međugorac koji je prošlu sezonu završio na 21. mjestu ATP-ove ljestvice ima problema s ozljedom tetive koljena tako da je morao otkazati sudjelovanje na turniru koji je osvajao 2009. i 2010. godine. Kako prenosi The Times of India, Čilić bi trebao propustiti i prvi Grand Slam turnir godine Australian Open.

- S obzirom da sam pet posljednjih sezona započinjao u Chennaiju, taj mi je grad postao drugi dom. Samo me ozljeda mogla udaljiti od Chennai Opena. Srećom, dobro se oporavljam i sigurno ću se vratiti u Chennai sezonu kasnije. Svim sudionicima predstojećeg turnira želim sve najbolje - poručio je Čilić.

Turnir u Chennaiju igra se od 2. do 8. siječnja sljedeće godine.

Vezane vijesti

ATP: Čilić skočio na 18. mjesto

ATP: Čilić skočio na 18. mjesto

Osvajanje naslova na ATP turniru u londonskom Queen's Clubu donijelo je najboljem hrvatskom tenisaču Marinu Čiliću povratak u svjetski Top 20, prvi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika