14.12.2011. / 12:49

Autor: Totalsport

Leonel Alvarez više nije kolumbijski izbornik

- Članovi Izvršnog odbora FCF-a jednoglasno su odlučili da je neophodno smjesta djelovati kako bi se spasile kvalifikacije i ispunio cilj: plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu - rekao je predsjednik FCF-a Luis Bedoya

Leonel Alvarez Leonel Alvarez Kolumbijski je nogometni savez (FCF) otkazao ugovor izborniku Leonelu Alvarezu nakon samo tri mjeseca suradnje, objavljeno je iz njegova sjedišta u Bogoti.

Nisu u FCF-u bili zadovoljni Alvarezovim radom i rezultatima u uvodnim trima kolima južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, u kojima su Kolumbijci pobijedili Boliviju 2-1, remizirali s Venezuelom 1-1, te izgubili od Argentine 2-1.

- Članovi Izvršnog odbora FCF-a jednoglasno su odlučili da je neophodno smjesta djelovati kako bi se spasile kvalifikacije i ispunio cilj: plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu - rekao je predsjednik FCF-a Luis Bedoya.

Novog će izbornika reprezentativci dobiti do prijateljskog ogleda protiv Meksika u veljači iduće godine. IZ FCF-a su istaknuli kako to sigurno neće biti Hernan Dario Gomez, koji je ljetos dobio otkaz zbog fizičkog napada na nepoznatu ženu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika