14.12.2011. / 12:52

Autor: Totalsport

Svjetsko klupsko prvenstvo: Monterreyu peto mjesto

Za Monterrey nije nastupio njihov najbolji igrač, 30-godišnji čileanski napadač Humberto Suazo, koji se ozlijedio prilikom četvrtfinalnog nastupa protv japanske Kashiwe

Foto: Ilustracija (Wikipedia)Foto: Ilustracija (Wikipedia)Nogometaši meksičkog Monterreyja, prvaci Sjeverne i Srednje Amerike, pobijedili su tuniški Esperance 3-2 u utakmici za peto mjesto na Svjetskome klupskom prvenstvu u Japanu.

Na Stadionu Toyote u Toyoti Tunižani su poveli golom Yannicka Ndjenga u 31. minuti, no kvalitetnija je meksička momčad preokrenula rezultat trima uzastopnim golovima koje su postigli Hiram Mier, Aldo de Negris i Jesus Zavala, i to u rasponu od 39. do 47. minute.

Iz 11-erca je utješni pogodak za afričke prvake u 76. minuti postigao Khaled Mouelhi.

Za Monterrey nije nastupio njihov najbolji igrač, 30-godišnji čileanski napadač Humberto Suazo, koji se ozlijedio prilikom četvrtfinalnog nastupa protv japanske Kashiwe.

U 11.30 po srednjoeuropskom vremenu na istom stadionu prvi polufinalni dvoboj igraju brazilski Santos, aktualni prvak Južne Amerike, te domaćin natjecanja, japanska Kashiwa.

Svjetsko prvenstvo klubova, utakmica za 5. mjesto:

Monterrey - Esperance 3-2 (Mier 39, De Nigris 44, Zavala 47 / Ndjeng 31, Mouelhi 76-11m)

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika