15.12.2011. / 11:47

Autor: Hina

Romney:

Gingrich "preekscentričan" za predsjednika SAD-a

"Ekscentričnost je izvrsna u kampanji, na radiju i u tisku. To je zabavno čitati", ocijenio je Romney u razgovoru objavljenom u srijedu navečer na internetskim stranicama New York Timesa

ArhivaArhivaMitt Romney, kandidat za republikansku nominaciju na američkim predsjedničkim izborima 2012., rekao je da je njegov protukandidat Newt Gingrich "preekscentričan" za predsjednika.

"Ekscentričnost je izvrsna u kampanji, na radiju i u tisku. To je zabavno čitati", ocijenio je Romney u razgovoru objavljenom u srijedu navečer na internetskim stranicama New York Timesa.

Bivši guverner Massachusettsa Romney rekao je da predsjednik treba biti "čelnik sposoban okupiti Amerikance" i precizirao da Gingrich "nema snage ni iskustva u vođenju gospodarskih pitanja zemlje".

"Ne treba nam ekscentrični predsjednik", zaključio je.

Prema posljednjoj anketi koju je naručio Wall Street Journal, Mitt Romney bi dobio 23 posto republikanskih glasova, daleko iza Gingrichevih 40 posto.

Romney je ušao u ofenzivnu fazu protiv Gingricha, tri tjedna prije prvog natjecanja za republikansku nominaciju u Iowi.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika