15.12.2011. / 12:31

Autor: Totalsport

Milan dva i pol mjeseca bez Yepesa

Detaljne su pretrage pokazale da je kapetan kolumbijske reprezentacije oštetio ligamente u desnom gležnju i morat će biti podvrgnut operativnom zahvatu

Mario Alberto Yepes Díaz (Wikipedia)Mario Alberto Yepes Díaz (Wikipedia)Iskusni branič Milana Mario Yepes (35) teško je ozlijedio desni gležanj i čeka ga oko dva i pol mjeseca izbivanja s nogometnih travnjaka.

Yepes je zbog ozljede morao napustiti igru u 61. minuti nedjeljne utakmice 15. kola Serije A u kojoj je Milan odigrao 2-2 u gostima kod Bologne. Detaljne su pretrage pokazale da je kapetan kolumbijske reprezentacije oštetio ligamente u desnom gležnju i morat će biti podvrgnut operativnom zahvatu. Povratak na teren može očekivati tek za deset tjedana.

Yepes je ove sezone ubilježio šest nastupa u talijanskom prvenstvu, a u dvoboju protiv Leccea je svojim pogotkom donio pobjedu (4-3) ''rossonerima''.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika