15.12.2011. / 13:12

Autor: Totalsport

NHL: Pobjede Chicaga i Bostona

Bila je to Blackhawksima peta uzastopna gostujuća pobjeda

Igrači Chicago BlackhawksaIgrači Chicago BlackhawksaU derbi ogledu Zapadne konferencije najjače hokejaške lige svijeta Chicago Blackhawksi slavili su na gostovanju kod Minnesota Wilda 4-3 golom Patricka Kanea u drugoj rundi raspucavanja penala.

Bila je to Blackhawksima peta uzastopna gostujuća pobjeda. Marian Hossa i Michael Frolik doveli su goste u vodstvo golovima u razmaku od 89 sekundi u drugoj trećini, ali su Kyle Brodziak i Matt Cullen uzvratili u istoj. Sličan epilog zbio se i u posljednjoj dionici nakon što je Chicago poveo preko Jonathana Toewsa, a Minnesota vratila stvari u egal preko Mikke Koivua.

Boston Bruinsi slavili su na gostovanju kod Ottawa Senatorsa 5-2 i tako ostvarili svoju treću vezanu pobjedu. Tim Thomas skupio je čak 47 obrana, a Daniel Paille istaknuo se s dva postignuta gola za aktualne prvake. Od 1. studenog Bruinsi su pobijedili 17 puta u 20 odigranih utakmica.

U posljednjoj utakmici večeri Anaheim Ducksi savladali su na domaćem ledu Phoenix Coyotese 4-1 uz dva gola Niklasa Hagmana i jednim Roda Pelleyja i Kylea Palmierija. Ovom pobjedom, tek devetom ovosezonskom, Ducksi su pobjegli sa samog začelja Zapadne konferencije i prestigli Columbus.

NHL liga, srijeda:

Ottawa - Boston 2-5

Minnesota - Chicago 3-4, penali

Anaheim - Phoenix 4-1

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika