15.12.2011. / 13:24

Autor: Totalsport

Martin Jaite novi izbornik argentinske Davis Cup reprezentacije

Martin Jaite bit će novi kapetan reprezentacije Argentine koja nikad nije osvojila naslov u Davis Cupu, ali je zato četiri puta igrala u finalu

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaArgentinska Davis Cup momčad ostala je bez kapetana (izbornika) Modesta Vazqueza koji je sam podnio ostavku nakon tri godine bivanja na klupi teniske reprezentacije.

Vazquez je priznao da je imao iznimno loš odnos s ponajboljim tenisačem reprezentacije Davidom Nalbandianom kojeg je svojedobno nazvao "lošim liderom momčadi". Vazquez je također u intervjuu za TyC Sports otkrio da argentinski teniski savez nije ni namjeravao produžiti mu ugovor pa ih je "preduhitrio" ostavkom.

Martin Jaite bit će novi kapetan reprezentacije Argentine koja nikad nije osvojila naslov u Davis Cupu, ali je zato četiri puta igrala u finalu. Posljednji put baš ove godine kada je od nje s 3-1 bolja u Sevilli bila Španjolska. Jaite će debi na klupi Argentine imati u veljači kada će reprezentacija gostovati u Njemačkoj.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika