16.12.2011. / 16:27

Autor: Totalsport

Trezeguet dogovorio ugovor s River Plateom

Nekadašnji sjajni centarfor Juventusa i francuske reprezentacije dogovorio je ugovor u trajanju od 2.5 godine

David Trezeguet David Trezeguet - Želim River Plate ponovno dovesti u prvu ligu - izjavio je 34-godišnji francuski nogometaš argentinskih korijena David Trezeguet nakon što je dogovorio prelazak u svoj šesti klub u karijeri.

Nekadašnji sjajni centarfor Juventusa i francuske reprezentacije dogovorio je ugovor u trajanju od 2.5 godine. U petak poslijepodne po argentinskom vremenu očekuje ga liječnički pregled. Ne iskrsnu li kakvi neočekivani problemi sa zdravljem, u ponedjeljak će svečano potpisati ugovor.

Karijeru je Trezeguet počeo u argentinskom Platenseu, no kao 18-godišnjak je prešao u Monaco, gdje se afirmirao u seniorskoj konkurenciji.

Sada se vraća u Argentinu, te potpisuje ugovor za momčad koju je obožavao kao dječak. Ona je ovog trenutka, doduše, u drugoj argentinskoj ligi.

- Neće to za mene biti ništa novo. Prošao sam isto s Juventusom nakon sezone 2005/06. Bio je tada glavni cilj ondje vratiti se, baš kao što je sad u Riveru. Očekujem da ću ovdje dobiti isti osjećaj ugode kao što sam imao u Torinu po povratku u Seriju A - konstatirao je svjetski i europski prvak s Francuskom.

Dodao je da je već obavio razgovor s trenerom Rivera Matiasom Almeydom, te da je u savršenome zdravstvenom i fizičkom stanju.

- Dolazim s golemim entuzijaznom - istaknuo je.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika