17.12.2011. / 13:37

Autor: Totalsport

Lazio potvrdio interes za Olića, u igri i Fulham

Olić nam je iznimno zanimljiv, ali naš izbor neće ovisiti o financijama, već o konceptualnom planiranju - rekao je Tare

Ivica OlićIvica OlićSudeći prema napisima brojnih europskih medija, Ivica Olić (32) neće imati problema s pronalaskom novoga kluba ukoliko u siječnju dobije zeleno svjetlo za odlazak iz Bayerna.

Brojni su se klubovi posljednjih dana povezivali s hrvatskim nogometašem, ponajprije Wolfsburg i Lazio, a engleski mediji u subotu navode kako interes za iskusnog napadača navodno pokazuje i menadžer Fulhama Martin Jol. Nizozemski stručnjak dobro poznaje Olića jer ga je u sezoni 2008/09 vodio u HSV-u, a sada navodno razmatra mogućnost njegova dovođenja na Craven Cottage. Jol bi u siječnju trebao dobiti određeni novčani iznos za pojačanja, a Olić ne bi trebao biti preskup, ako ga Bayern odluči pustiti, budući da mu sljedeće ljeto istječe ugovor.

Dodajmo ovome i kako je sportski direktor Lazija Igli Tare u razgovoru za Corriere dello Sport priznao zanimanje za hrvatskog napadača.

- Olić nam je iznimno zanimljiv, ali naš izbor neće ovisiti o financijama, već o konceptualnom planiranju - rekao je Tare

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika