17.12.2011. / 19:44

Autor: Totalsport

Mourinho: Real neće dovoditi pojačanja u siječnju

Španjolski mediji nedavno su intenzivno pisali kako bi branič Raul Albiol i veznjak Esteban Granero trebali biti na izlaznim vratima Santiago Bernabeua zbog male minutaže, kao i da će "kraljevski klub" potražiti alternative na tržištu

Jose MourinhoJose MourinhoTrener nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho odbacio je mogućnost dovođenja pojačanja u siječanjskom prijelaznom roku.

- Normalno je da razna imena cirkuliraju po medijima jer će uskoro prijelazni rok biti otvoren. Ali naša je namjera ista, što znači zadržati 21 igrača kojeg imamo plus vratare do kraja sezone - rekao je Mourinho uoči prvenstvene utakmice sa Sevillom nakon koje Real ima priliku ponovo izbiti na čelo ljestvice ispred Barcelone osvoji li barem bod u Andaluziji.

Španjolski mediji nedavno su intenzivno pisali kako bi branič Raul Albiol i veznjak Esteban Granero trebali biti na izlaznim vratima Santiago Bernabeua zbog male minutaže, kao i da će "kraljevski klub" potražiti alternative na tržištu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika