18.12.2011. / 10:03

Autor: Hina

Potonula ruska naftna platforma

Ruska naftna platforma potonula je na dalekom istoku pokraj otoka Sahalina a od 67 članova posade poginule su dvije osobe, spašeno je 14 a za ostalima se još traga, javljaju u nedjelju ruske novinske agencije.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaRuska naftna platforma potonula je na dalekom istoku pokraj otoka Sahalina a od 67 članova posade poginule su dvije osobe, spašeno je 14 a za ostalima se još traga, javljaju u nedjelju ruske novinske agencije.

"Prema informacijama sa mjesta nesreće platforma Kolskaja potpuno je potonula", rekao je na konferenciji za novinare u Južno Sahalinsku predstavnik ministarstva za izvanredna stanja Taimuraz Kasajev. Agencije prenose da je platforma potonula oko 200 kilometara od obale Sahalina tijekom tegljenja od Kamčatke.

Nakon potonuća iz mora su izvađena tijela dva poginula člana posade, 14 ih je spašeno a za 51 je u tijeku potraga. Pošto platforma u trenutku nesreće nije bila aktivna nema nikakvog izlijevanja nafte.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika