18.12.2011. / 11:31

Autor: Nacional.hr

Kao i ostali građani

Sanader pokušava naći način kako da plati režije

Računi su i biti će do daljnjeg blokirani, kao i imovina, a s obzirom na broj optužnica protiv Sanadera, na kraju će ga dočekati i poveći račun za odvjetničke usluge

Ivo Sanader s odvjetnicimaIvo Sanader s odvjetnicimaUz sve glasnije najave poskupljenja režija nakon Nove godine, građani se već sad pripremaju za još jednu godinu odricanja i tješenja kako mora biti bolje. No, kada bivši premijer ima problema s plaćanjem režija, što preostaje običnim građanima?

S obzirom na to da su mu do okončanja istrage i suđenja blokirani svi računi, Ivo Sanader našao se pred problemom koji muči ostatak Hrvatske - kako platiti najobičnije režije? Njegova supruga svoju plaću prima na poseban račun, no njena plaća profesora na fakultetu teško da je dovoljna da pokrije troškove dviju studentica, režija za kuću i poslovne prostore i da im još ostane dovoljno novca za standard na koji su navikli.

Stoga ne iznenađuje što je Sanaderov odvjetnik Goran Suić javno rekao kako svom klijentu pomaže pronaći način na koji bi rješili te svakodnevne muke. Čak su njih dvojica obišli poslovne prostore koje Sanader ima u Šarengradskoj ulici u Zagrebu.

Prema svemu sudeći nisu došli do nekog revolucionarnog zaključka. Računi su i biti će do daljnjeg blokirani, kao i imovina, a s obzirom na broj optužnica protiv Sanadera, na kraju će ga dočekati i poveći račun za odvjetničke usluge.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
2/4/10

Njofra, 18.12.11. 12:02

Možda bi bilo pametnije da se Sanader umjesto svojemu skupome odvjetniku obrati građanima za savjet kako platiti režije - oni u tome imaju više iskustva!


registracija
24/3/10

bagsy, 18.12.11. 12:38

Sanaderu sude za desetke milijuna eura mita iz .desetina afera.Njegov podređeni,žužul još uvijek caruje.
Cilj je očigledno navesti javnost kako je on zapravo žrtva.Još jedan u nizu sanaderovih spinova.


registracija
5/3/10

starimudrac, 18.12.11. 13:12

imovina zato i postoji da od nje živiš. ako ne ide, onda ju prodaš da namiriš dugove i smanjiš troškove!


registracija
15/8/09

vergilia, 18.12.11. 13:50

Postoji nešto što se zove "zaštićeni dio plaće" - Sanader će još šest mjeseci imati plaću saborskog zastupnika, pa je će mu dio te plaće biti zaštićen, mora samo napisati zahtjev FINI. A ima i ženu koja ima primanja. Dakle, preživjet će, samo - neće moći živjeti ko do sad. Treba se svest u realne okvire, ko i sav radni i neradni narod. Neće moć' plaćat režije?? A tko može?? Ajd da pustimo koju suzu..:)


registracija
11/1/10

fluid, 18.12.11. 14:50

Što bi ga cijeli najskuplji odvjetnički tim branio da nije dao neku garanciju o stanju svojih financija.Čista farsa.Što god da mu je blokirano,vjerujem kako ima podosta toga što na nekim nepoznatim računima a što u Americi.Nije on išao muhe loviti po Americi nego tragove novca zametnuti.A i ostali ukućani su slobodni i sa mogućnošću punomoći za manipulacije računima.


registracija
14/12/06

crestor, 18.12.11. 15:43

Zna Ivo sto radi ...


registracija
9/5/10

lolobrigita, 18.12.11. 15:46

Ivo,ti si toliko iskren i pošten čovjek,katolik, da ti i sada vjerujemo.Čudi me da nisi prvi slobodni dan otišao na misu.


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 18.12.11. 21:45

Nas 5 u obitelji jedino ja radim plaća 5300, krediti, 2 studenta 1 škola, žena bez posla 15 godina niko je neće, stara, a jedino kasnim sa strujom 1500 kuna za 2,5 mjeseca. Navalili mi je isključiti i sad ih već 10 dana molim i pismeno i usmeno kako ću plačati po malo jer jednostavno NEMAM od kuda. Pala mi je na pamet ideja da idem u neku "pljačku" gledajući sve ovo. I sad neka mi neko kaže, kako nebi razumio ovog Sanadera koji je oličenje lopovluka koji odavno nisu zabilježeni u ovom dijelu svijeta. Ipak sam siguran u to da mi njegovim primjerom apetiti za trošenje neće porasti i da ću i dalje mirno spavati bez ekstrasistola, tlaka i bolova u nozi.


registracija
26/11/09

CH2710, 19.12.11. 15:19

Baš mi ga je žao, jadnička... koji ima sakriveno tko zna koliko MILIJARDI (možda i eura) koje je pokrao.

Treba ga na silu skinuti do gola i po zimi natjerati da po kontejnerima traži mrvice starog, već pljesnivog kruha... pa bi možda bar počeo razmišljati o katastrofi u koju je, zajedno s njegovom bandom, uvalio narod s njegovim pljačkaškim mentalitetom.


registracija
26/11/09

CH2710, 19.12.11. 15:20

lolobrigita, 18.12.11. 15:46

Ivo,ti si toliko iskren i pošten čovjek,katolik, da ti i sada vjerujemo.Čudi me da nisi prvi slobodni dan otišao na misu.

--------------------------------------------------------------------------------

Smetaju mu štake-;)... koje garant vuće sa sobom samo kad se pojave kamere...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika