19.12.2011. / 11:23

Autor: Hina , Nacional.hr

HNS opovrgnuo vijest o posjetu MUP-a

Policija (još) nije bila u HNS-u

. U HNS-u smatraju kako je ta vijest bila laž izrečena s ciljem diskreditiranja Hrvatskog nogometnog saveza u očima sportske i ukupne javnosti

Vlatko Marković (arhiva)Vlatko Marković (arhiva)Vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) demantiralo je vijest da je 'Kuću nogometa' u petak posjetila policija.

U službenom priopćenju HNS odbacuje navode u kojima se tvrde da je policija posljednjih dana posjetila Kuću nogometa te iznijela dokumentaciju kako bi provjeravala poslovanje Saveza. U HNS-u smatraju kako je ta vijest bila laž izrečena s ciljem diskreditiranja Hrvatskog nogometnog saveza u očima sportske i ukupne javnosti.

"Hrvatski nogometni savez kao krovna nogometna organizacija pozdravlja sve akcije organa reda RH, te po tko zna koji put podvlači kako je apsolutno zainteresiran za iskorjenjivanje svih kriminalnih i nezakonitih radnji u nogometu, sportu i društvu uopće, te je tim slijedom stalno na raspolaganju svim institucijama RH za bilo kakvu vrstu suradnje. Hrvatski nogometni savez će u interesu građana RH informirati hrvatsku javnost o svim predmetima i svakoj suradnji s organima reda RH osim ukoliko je riječ o predmetima USKOK-a ili predmetima koji se u interesu istrage odvijaju tajno i za koje HNS kao pravni subjekt nema ovlasti samovoljno davati informacije, a sa zajedničkim ciljem uspješnog završetka istrage," poručili su iz HNS-a.

HNS je pozvao na najviši stupanj odgovornosti sve medije koji svjesno ili nesvjesno iznose neistine s ciljem diskreditiranja Kuće hrvatskog nogometa i svih zaposlenika koji časno obavljaju svoj posao, te dodao kako će poduzeti sve radnje u okviru zakona RH kako bi se zaštitio od dijela medija koji neosnovano i putem laži i neistina blate Kuću nogometa, te nadoknadio nastalu štetu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
27/7/09

verina, 19.12.11. 11:30

Ako nije bila, policija je svakako trebala biti u HNS-u nakon svega što je isplivalo u javnost posljednjih dana.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika