19.12.2011. / 12:05

Autor: Totalsport

Hertha Berlin otpustila Markusa Babbela

"U nedjelju, 18. prosinca, Hertha BSC je razriješila dužnosti trenera Markusa Babbela. Odluka stupa na snagu odmah, a ista će biti pojašnjena na konferenciji za novinare", stoji u službenom priopćenju kluba

Markus Babbel (Wikipedia)Markus Babbel (Wikipedia)Njemački nogometni bundesligaš, Hertha Berlin, ostao je bez trenera Markusa Babbela samo dan nakon pozitivnog rezultata u Hoffenheimu protiv istoimenog domaćina (1-1).

Babbelov ugovor trebao je isteći u ljeto iduće godine, a bivši njemački reprezentativac je već ranije najavio da nema ni najmanju namjeru potpisati novi. Štoviše, Babbel je pri toj izjavi javno i otvoreno kritizirao vodstvo kluba što je možda i ponukalo upravu da se riješi trenera 11. momčadi prvenstvene ljestvice.

"U nedjelju, 18. prosinca, Hertha BSC je razriješila dužnosti trenera Markusa Babbela. Odluka stupa na snagu odmah, a ista će biti pojašnjena na konferenciji za novinare", stoji u službenom priopćenju kluba.

Iako se po njemačkim medijima provlači ime Michaela Skibbea kao Babbelova nasljednika, on je osobno ta nagađanja demantirao.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika