19.12.2011. / 13:59

Autor: Totalsport

Palermo smijenio Mangiju nakon samo četiri mjeseca

"Palermo želi objaviti da je smijenio Devisa Mangiju i njegov stručni stožer. Klub zahvaljuje treneru na obavljenom poslu", stoji u priopćenju sicilijskog kluba

Nogometaši PalermaNogometaši PalermaTek četiri je mjeseca 37-godišnji Devis Mangia izdržao na mjestu glavnog trenera nogometaša Palerma. Smijenjen je nakon slabog niza rezultata i tek jedne ostvarene pobjede u pet ligaških kola.

"Palermo želi objaviti da je smijenio Devisa Mangiju i njegov stručni stožer. Klub zahvaljuje treneru na obavljenom poslu", stoji u priopćenju sicilijskog kluba.

Mangia je promoviran s mjesta trenera omladinske momčadi Palerma u predsezoni kao zamjena za Stefana Piolija. Ali, sedmi ovosezonski poraz pretpljen proteklog vikenda na gostovanju kod Catanije (2-0), kao i izostanak gostujuće pobjede u osam odigranih susreta, koštali su mladog trenera pozicije.

U klubu tek trebaju potvrditi tko će biti njegov nasljednik i tko će voditi momčad u srijedu na gostovanju kod Novare u zaostaloj utakmici 1. kola Serie A, ali talijanski mediji nagađaju da će to biti bivši trener Atalante i Barija Bortolo Mutti.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika