19.12.2011. / 14:51

Autor: Nacional.hr

Aleksandra Grdić u 'Cirkusu'

Poseban gost iznenađenja iz Hrvatske bio je mladi DJ Marc Bucca koje je svojim glazbenim nastupom oduševio sve prisutne

Marc Bucca i Aleksandra GrdićMarc Bucca i Aleksandra GrdićOvog vikenda otvoren je novi klub u Ljubljani simpatičnog imena 'Cirkus', koji obećava dobru zabavu i moderan ambijent.

U sklopu glazbenog programa, jednom mjesečno održava se glazbeni program pod nazivom Fashionista koji nudi odlične nastupe renomiranih DJ-a i garancija su dobrog provoda.
Tako ovaj vikend posebna gošća kluba bila je manekenka i bivša miss Aleksandra Grdić koja je uživala u ljubljanskoj glazbenoj avanturi i plesu dugo u noć.

Atmosferu su do usijanja doveli poznati DJ-i Ryan Marciano i Sunnery James koji su svojim odličnim nastupom najavili odličnu sezonu zabave kojoj sigurno nećete moći odoljeti. Veliku pažnju medija i svih prisutnih posebno je izazvao DJ Sunnery James koji je inače u braku s poznatim supermodelom i Victoria Secret anđelom Doutzen Kroes s kojom čeka svoje prvo dijete.

Poseban gost iznenađenja iz Hrvatske bio je mladi DJ Marc Bucca koje je svojim glazbenim nastupom oduševio sve prisutne.

Vezane vijesti

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Nakon što se vratila sa Kostarike, gdje je sudjelovala u reality showu "Survivor", manekenka Aleksandra Grdić odlučila se za neke konkretne promjene… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika