19.12.2011. / 15:38

Autor: Martina Čizmić

Snijeg izazvao kaos na autocestama prema moru

Policija je isključivala teretna vozila iz prometa pa su odmorišta puna. Prometna policija zbog toga savjetuje vozače kamiona da do daljnjeg ne kreću na put

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELLFoto: Hrvoje Jelavić/PIXSELLJak snijeg koji pada od ranog jutra u višim predjelima Hrvatske u potpunosti je blokirao promet na autocesti A1 prema moru.

HAK javlja kako je autocesta prohodna, no izneđu čvorova Maslenica i Sveti Rok, autocestom A6 Rijeka- Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice te na dionici riječke obilaznice od čvora Orehovica do čvora Škurinje zbog olujnog vjetra smiju voziti samo osobna vozila. Međutim, prema informacijama sa terena, vožnja je gotovo nemoguća kroz Liku.

Policija je isključivala teretna vozila iz prometa pa su odmorišta puna. Prometna policija zbog toga savjetuje vozače kamiona da do daljnjeg ne kreću na put.

Osobni automobili zbog snijega se otežano kreću autocestom, a brojni su vozači na put krenuli bez zimske opreme te se nalaze zaustavljena u zaustavnim, ali i kolničkim trakama. Brojni su automobili i proklizali na prometnicama, pa se na pojedinim dijelovima vozi 'slalomski' između prepriječenih vozila.

Vezane vijesti

Kod Čabra snijeg i jedan iznad nule

Kod Čabra snijeg i jedan iznad nule

U dijelu Gorskog kotara pada snijeg, a jutros u 9 sati na meteorološkoj postaji Parg kod Čabra, gdje pada jak i neprekidan snijeg, izmjerena je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika