20.12.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Jana Milić, Jagoda Kumrić i Ornela Vištica: Jedva smo dočekale božićne blagdane

Serija "Larin izbor" spojila je tri mlade glumice i privatno: kako kažu, iako cijele dane znaju provesti zajedno na setu, i kad nema snimanja stalno se druže pa su postale prave prijateljice. Sa svim trima razgovarali smo u jednoj od pauza snimanja serije te su nam otkrile svoje planove za predstojeće blagdane; sve tri su složile: "Napokon praznici!"

Ornela kaže da bi voljela da joj i iduća godina bude uspješna, Jagoda je zaželjela puno ljubavi, a Jana -  samo da joj svi u obitelji budu zdravi Ornela kaže da bi voljela da joj i iduća godina bude uspješna, Jagoda je zaželjela puno ljubavi, a Jana - samo da joj svi u obitelji budu zdravi Mlade zvijezde popularne serije Nove TV “Larin izbor” - Ornela Vištica, Jagoda Kumrić i Jana Milić - svoj slobodan dan iskoristile su za snimanje editorijala za naš magazin na kojem su se ludo zabavljale i bez prestanka smijale. Iako su se upoznale tek na setu serije, mlade glumice sjajno se slažu i izvan njega, pa kad god ulove vremena, druže se i privatno. Najmlađa među njima, 19-godišnja Splićanka Jagoda Kumrić, u seriji utjelovljuje lik Nikol Zlatar, tinejdžerice koja želi biti odrasla žena iako je još uvijek djevojčica. Jagoda kaže da, baš kao i vrckava i samouvjerena Nikol, nema dlake na jeziku. Zarazni osmijeh zaštitni je znak 23-godišnje Mostarke Ornele Vištice koja je, baš kao i lik Karmen koji tumači, spremna napraviti baš sve za ljubav jer smatra da ona pokreće svijet. Tridesetogodišnja Beograđanka Jana Milić glumi Jemenku Leilu koja je, za razliku od svog lika, u privatnom životu za ljubav sprema napraviti mnogo toga, ali ne i sve. Razgovarali smo s ove tri simpatične i ambiciozne glumice koje su nam otkrile kako namjeravaju provesti blagdane koje su jedva dočekale.

EXTRA: Cure, kako ste, jeste li umorne s obzirom na naporni tempo koji imate?

Ornela: Danas ne snimamo, ali radimo s vama, što nam je zadovoljstvo. Budimo se već šest mjeseci u šest ujutro, sve tri, a znamo završavati sa snimanjem i kasno navečer. Nema isprika ni kada je hladno, ni kada je loše vrijeme, nizašto. Ali ja sam presretna što radim ono što obožavam, još s ovako dobrom ekipom.

Jagoda: Ja sam jutros u pola pet došla iz Splita. Snimam malo u Splitu, malo u Lovranu, malo u Zagrebu. I koliko god nekad bila umorna, toliko uživam u ovom poslu. Naprosto zaboraviš da si umoran i nenaspavan i ideš dalje. Pozitivna energija koja je na setu, naprosto te vuče.

Jana: Ovo snimanje za Extru mi je kao da sam na odmoru. Posljednjih šest mjeseci radimo stvarno sto na sat. Čak i kada dobijem nekoliko slobodnih dana, završim u Beogradu igrajući predstave. Iako se veselim božićnoj pauzi, presretna sam i prezadovoljna.

EXTRA: Uskoro ćete na zasluženi odmor, kako ga planirate provesti?

Ornela: Ja odlazim u Hercegovinu i tamo ću provesti Božić s obitelji, a onda idem na proslavu Nove godine u Rim s prijateljicama. Možda svratim i do Švicarske. Mislim da se trebam malo odmaknuti od svega.

Jagoda: Veselim se odmoru, provest ću ga u Splitu sa svojima, a što se Nove godine tiče, sigurno ću završiti na nekom dobrom tulumu.

Jana: Prvotna ideja mi je bilo neko putovanje, ali mislim da neću moći jer imam nekih privatnih obaveza, tako da planiram biti s obitelji. Uostalom, rođendan mi je na Staru godinu, 31. prosinca, tako da imam dvostruko slavlje. Očekuje se da na napravim tulum, ne mogu dočekati da se družim s obitelji i prijateljima. No što sam starija, više volim kućnu atmosferu, dobre ljude, dobru hranu i dobru glazbu. I da, ja kuham. Kažu da sam dobra kuharica. Međutim, ne volim domaću hranu, moj specijalitet su – tortilje i lazanje!

EXTRA: Kako izgleda Božić u vašem domu?

Ornela: Cjelodnevni ručak, koji se pretvori i u večeru. Puno gurmanskih specijaliteta, svi se okupimo, družimo i darujemo. Šalju se SMS-ovi, zove rodbina u inozemstvo...

Jagoda: Obiteljski božićni ručak kod nas traje četiri i pol sata. Taj dan svatko sa svakim u obitelji razgovara. Inače ne, ali na Božić – da! Svi si čestitaju i žele sve najbolje, i oni koji to zaista misle i oni koji ne. Znači, uobičajeno, kao i u svakoj obitelji.

Jana: Volim ispoštovati običaje. Idem u crkvu, postim, okitim dom. Kupim obavezno jelku i to onu koja je u zemlji. To mi je već tradicija. Nakon Nove godine zasadim je ispred kuće i to na mjestu u centru grada gdje se ne smije saditi drveće. Noću uzmem lopatu, kopam i zasadim. Već imam tri zasađene jelke i u ponoć zamislim kraj nje želju i ostvari mi se, već tri godine zaredom. Doduše, skromna sam u željama.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika