19.12.2011. / 19:37

Autor: Totalsport

Htjeli smo prekinuti utakmicu

- Bojimo se ''kuhinje'' između Azerbajdžana i Ukrajine - dan uoči posljednje runde kvalifikacija govorio je izbornik hrvatske futsal reprezentacije Mate Stanković

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaZbog nesportskog ponašanja suparnika, hrvatska malonogometna reprezentacija na kvalifikacijskom turniru u Azerbajdžanu za Svjetsko prvenstvo nije uspjela izboriti posljednju rundu kvalifikacija.

Hrvatska je u prvom nastupu pobijedila Azerbajdžan s 3-1, potom je izgubila od Ukrajine s 4-1, a onda je posljednjeg dana pobijedila Makedoniju s 4-1. To nije bilo dovoljno za prolaz, jer je Azerbajdžan slavio protiv Ukrajine s 4-2, točno onim rezultatom koji je obje selekcije vodio dalje.

HNS će uputiti prigovor na ponašanje obiju reprezentacija, jer snimka pokazuje očitu namjeru da se navedeni rezultat namjesti.

- Bojimo se ''kuhinje'' između Azerbajdžana i Ukrajine - dan uoči posljednje runde kvalifikacija govorio je izbornik hrvatske futsal reprezentacije Mate Stanković.

Nažalost, bio je potpuno u pravu!

- Ovo je sramota! Ukrajinci su se sklanjali od lopte. To je bilo toliko smiješno da smo mi početkom drugog poluvremena napustili dvoranu, nismo htjeli to gledati. Čak su nam se i Azerbajdžanci ispričavali. Mislili smo uletjeti u teren i prekinuti utakmicu - rekao je Mato Stanković.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika