19.12.2011. / 20:42

Autor: Totalsport

Mutti novi trener Palerma

Maurizio Zamparini, 70-godišnji predsjednik Palerma, poznat je po nemilosrdnom tretmanu klupskih trenera. Otkad je kupio klub 2002. godine, imenovao ih je 19, računajući i Muttija, kojem će ovo biti drugi mandat na klupi Palerma

Bortolo Mutti (Wikipedia)Bortolo Mutti (Wikipedia)Bortolo Mutti (57 godina) imenovan je za novog trenera talijanskog nogometnog prvoligaša Palerma.

Na toj dužnosti je Mutti naslijedio 37-godišnjeg Devisa Mangiju, kojeg je vodstvo kluba smijenilo zbog loših rezultata i samo jedne pobjede u zadnjih pet utakmica.

Maurizio Zamparini, 70-godišnji predsjednik Palerma, poznat je po nemilosrdnom tretmanu klupskih trenera. Otkad je kupio klub 2002. godine, imenovao ih je 19, računajući i Muttija, kojem će ovo biti drugi mandat na klupi Palerma. Vodio je sicilijanski klub u sezoni 2001/02 u Seriji B, osvojio je 10. mjesto, ali mu Zamparnini nije produljio ugovor.

Muttijev zadnji posao je bio na klupi Barija prošle sezone. Preuzeo je momčad u veljači i nije uspio spriječiti ispadanje u drugu ligu. Između ostalih, vodio je i Piacenzu, Napoli, Regginu, Messinu i Atalantu.

Ovo je deveta promjena trenera u Seriji a od kolovoza, a druga u Palermu. Mangia je na klupi tog kluba proveo tek četiri mjeseca.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika