20.12.2011. / 13:24

Autor: Totalsport

Cuper preuzeo turskog prvoligaša Orduspor

Posljednji je posao, i to ove sezone, obavljao u španjolskom Racingu iz Santandera, koji je napustio zbog loših rezultata krajem prošlog mjeseca nakon 12 odigranih utakmica u Primeri

Hector Cuper Hector Cuper Nekoć slavni argentinski trener Hector Cuper (56) potpisao je jednogodišnji ugovor s turskim nogometnim klubom Ordusporom.

Za trenutačno 14-plasirani sastav na ljestvici 18 klubova Turske superlige Argentinac je potpisao nakon odlaska Metina Diyadina. Bude li Argentinac zadovoljio poslodavca, kao i poslodavac njega, u predstojećemu 12-mjesečnom razdoblju, automatski će se aktivirati ugovorna klauzula o 18-mjesečnom produljenju suradnje.

Poznati argentinski trener-defenzivac, koji je svoje slavne dane proživljavao početkom tisućljeća kada je s Valencijom igrao dva finala Lige prvaka (2000. i 2001. godine), dosad je u karijeri vodio devet klubova, među kojima i milanski Inter, te reprezentaciju Gruzije.

Posljednji je posao, i to ove sezone, obavljao u španjolskom Racingu iz Santandera, koji je napustio zbog loših rezultata krajem prošlog mjeseca nakon 12 odigranih utakmica u Primeri.

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika