20.12.2011. / 13:51

Autor: Nacional.hr

Sanader ide u mirovinu kako bi mogao platiti režije

Danas je posjetio Markov trg i u zgradi Sabora podnio zahtjev za mirovinom na koju ima pravo. Naime, zastupnički staž mu je duži od dvije godine, a sa napunjenih 58 godina života ispunjava i te uvjete

Ivo SanaderIvo SanaderBlagodati 'služenja' u Saboru najbolje se očituju kad bivši zastupnici predaju zahtjev za aktivacijom saborske mirovine. Naime, nakon što 'odrade' dvije godine u Saboru i napune 55 godina, zastupnici, odnosno 50 godina, zastupnice, mogu ostvariti pravo na mirovinu po posebnim uvjetima. A ona nije mala.

Stoga ne iznenađuje da je, u nedostatku drugih sredstava za plaćanje režija, bivši premijer Ivo Sanader odlučio otići u mirovinu.

Danas je posjetio Markov trg i u zgradi Sabora podnio zahtjev za mirovinom na koju ima pravo. Naime, zastupnički staž mu je duži od dvije godine, a sa napunjenih 58 godina života ispunjava i te uvjete.

Koliko će trebati da mu rješenje o odlasku u mirovinu postane pravomoćno, teško je reći. Ali, sigurno je da će njegova mirovina biti znatno veća od one običnog umirovljenika. Sasvim dovoljno za pokrivanje troškova režija i života iako mu je imovina i računi blokirana.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
19/10/11

RenaldoZ, 20.12.11. 16:44

Pokrao i upropastio ovu zemlju i njezine građana poslao na rub siromaštva i sada u zasluženu mirovinu. Treba ga doživotno strpat u zatvor tipa onoga iz filma "Ponoćni ekspres" i da se za njega više nikada ne ćuje. Sram ga bilo. Što će biti sa ljudima koji su ostali bez posla zbog njegovog bahatog služenja ovom narodu, oni nemaju prava na bilo što a kamoli i na mirovinu, i da imaju prava na mirovinu, bit će im bjedna i mizerna.Fuj Sanader.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika