20.12.2011. / 16:19

Autor: Hina

Štrajk podzemne željeznice odgađa utakmice Premier League

Engleski prvoligaši Arsenal i Chelsea mogli bi biti prisiljeni da odgode svoje prvenstvene utakmice koje se trebaju igrati na 26. prosinca zbog planiranog štrajka vozača vlakova londonske podzemne željeznice koji bi mogao blokirati cijeli grad.

Štrajk u prometu odrazio se i na nogometŠtrajk u prometu odrazio se i na nogometEngleski prvoligaši Arsenal i Chelsea mogli bi biti prisiljeni da odgode svoje prvenstvene utakmice koje se trebaju igrati na 26. prosinca zbog planiranog štrajka vozača vlakova londonske podzemne željeznice koji bi mogao blokirati cijeli grad.

Arsenal bi 26. prosinca trebao igrati protiv Wolverhampton Wanderersa na svom stadionu Emirates, dok Chelsea, u drugoj utakmici Premier League taj dan, na svom stadionu očekuje Fulham.

Štrajk bi mogao pogoditi i drugoligaške utakmice između Watforda i Cardiff Cityja te Millwalla i Portsmoutha, te još neke niželigaške utakmice.

"Arsenal pozorno prati razvoj situacije zajedno s predstavnicima policije, javnog prevoza, Premier League, Wolverhamptona i lokalnih vlasti. Informacije o mogućim promjenama vremena održavanja utakmica bit će objavljene na internetskim stranicama kluba", priopćeno je iz Arsenala.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika