21.12.2011. / 11:17

Autor: Totalsport

Ninčević ponovo odličan u pobjedi Füchsea

Lijevo krilo hrvatske reprezentacije Ivan Ninčević postigao je šest pogodaka za momčad iz Berlina koja je u vrlo neizvjesnoj utakmici ipak došla do pobjede na gostovanju kod Lemga

Ivan NinčevićIvan NinčevićU prvoj utakmici 16. kola njemačke rukometne Bundeslige Füchse iz Berlina je slavio na gostovanju kod Lemga 31-27, a opet je raspoložen bio Ivan Ninčević.

Lijevo krilo hrvatske reprezentacije Ivan Ninčević postigao je šest pogodaka za momčad iz Berlina koja je u vrlo neizvjesnoj utakmici ipak došla do pobjede na gostovanju kod Lemga. Naime, domaćini su na odmoru imali gol prednosti 15-14, a u posljednjih 15 minuta ušlo se s poravnatim rezultatom, 20-20. Ipak, u završnici su Berlinčani bili bolji i stigli do 14. prvenstvene pobjede. Prvo ime Füchsea bio je Alexander Petersson sa 7 zgoditaka, a pet se puta u strijelce upisao Španjolac Iker Romero. Recimo i da je Ninčević propusti realizirati jedan sedmerac, a zaradio je i jedno isključenje. Drugi Hrvat u redovima pobjedničkog sastava, Denis Špoljarić, uobičajeno se bavio samo obrambenim zadacima bez napadačkog učinka, a također je jednom isključen.

Kod Lemga je najefikasniji bio Christoph Theuerkauf sa 7 golova od čega četiri iz sedmeraca, dok su po četiri pogotka postigli Florian Kehrmann i Rolf Hermann.

Većina ostalih utakmica 16. kola na rasporedu je u srijedu, te jedna u četvrtak.

Rukometna Bundesliga, 16. kolo:

Lemgo - Füchse Berlin 27-31

Redoslijed: 1. Kiel 32, 2. Füchse Berlin 29, 3. HSV 24, 4. Flensburg 24, 5. Rhein-Neckar Löwen 21..., 8. Lemgo 18...

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika