21.12.2011. / 14:07

Autor: Totalsport

Ivica Vastić novi trener Austrije iz Beča

Daxbacher je vodio Austriju od 2008. godine, a njegov nasljednik (Vastić) dosada je bio trener jedino austrijskog niželigaša Waidhofena i amaterske bečke momčadi

Ivica VastićIvica VastićAustrijanac Karl Daxbacher otpušten je kao trener nogometne momčadi Austrije Beč nakon serije loših rezultata i tek četvrte pozicije u domaćem prvenstvu.

Austria je u posljednjih devet utakmica upisala tek jednu pobjedu i to je glavni razlog otpuštanja Daxbachera. Bečka momčad je nakon ispadanja iz natjecanja Europa lige, prošlog vikenda teško poražena na gostovanju kod Red Bull Salzburga s 3-0.

To je ujedno bila kap koja je prelila čašu upravi kluba koja je odlučila smijeniti Daxbachera i za trenera postaviti bivšeg reprezentativca rođenog u Splitu - Ivicu Vastića (42).

Daxbacher je vodio Austriju od 2008. godine, a njegov nasljednik (Vastić) dosada je bio trener jedino austrijskog niželigaša Waidhofena i amaterske bečke momčadi.

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika