21.12.2011. / 21:35

Autor: Nacional.hr

Huawei predstavio 'damski mobitel'

Huawei U8300 osposobljen za surfanje brzim mobilnim HSDPA mrežama kao i Wi-Fi mrežama, te da se s drugim uređajima povezuje ili bežičnom Bluetooth vezom ili žičnom USB 2.0 vezom

Novi Huawei U8300Novi Huawei U8300Kineska kompanija Huawei Device u prodaju je pustila cjenovno najpristupačniji Android telefon namijenjen upravo pripadnicama nježnijeg spola. Huawei U8300 dolazi sa svim inovacijama i funkcionalnostima koje krase ostale uređaje, a ono što ga razlikuje od svih ostalih telefona trenutačno dostupnih na tržištu jest neobični, stilizirani, dizajn aparata i ergonomski promišljeno kućište koje će našim damama omogućiti nesmetano upravljanje svim integriranim rješenjima.

Huawei U8300 izdvaja se iz mase jedinstvenim dvodijelnim kućištem koje krasi veliki TFT touch-screen u gornjem dijelu aparata i puna QWERTY tipkovnica u donjoj polovici. Time je budućim korisnicama omogućeno da njime upravljaju na način koji im najbolje odgovara pa čak i kada imaju duge nokte. Nadalje, dolazi u tri boje (crnoj, bijeloj i pink) pa će svaka vlasnica moći odabrati i kolorit koji je sukladan njenoj osobnosti.

Kada je pak o funkcionalnostima riječ, Huawei U8300 osposobljen za surfanje brzim mobilnim HSDPA mrežama kao i Wi-Fi mrežama, te da se s drugim uređajima povezuje ili bežičnom Bluetooth vezom ili žičnom USB 2.0 vezom. Osim toga, nisu zaboravljeni niti napredni multimedijalni alati koje predvodi kamera (3,15 MP), FM radio te audio i video playeri za reprodukciju glazbe i video datoteka. Posebno treba istaknuti track ball joystick i torch opcije, koji se pretežito nalaze na uređajima višeg cjenovnog razreda. Torch opcija je utoliko interesantna jer se radi o lampici koja je vrlo pogodna nađe li se korisnica uređaja u mračnoj prostoriji ili primjerice nije u mogućnosti pronaći ključeve u mraku.

Kada svemu ovom dodamo da je Huawei U8300 u ponudi Tele2 dostupan po iznimno povoljnoj cijeni od svega 545,00 kuna u prepaid paketu, jasno je da se radi o uređaju koji u odnosu cijene i kvalitete, korisnicama danas uistinu nudi najviše.

Vezane vijesti

Huawei predstavio svoje uređaje na sajmu Mobile Asia Expo 2012

Huawei predstavio svoje uređaje na sajmu Mobile Asia Expo 2012

Huawei je predstavio verzije mobitela Ascend P1 TD-SCDMA i 2600 mAh XL na sajmu GSMA Mobile Asia Expo 2012 u Šangaju. Ascend P1 TD-SCDMA bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika