22.12.2011. / 10:54

Autor: Totalsport

Bullsi potvrdili produljenje suradnje s Roseom

Ponajbolji košarkaš NBA lige, tek peti igrač u povijesti koji je u jednoj sezoni premašio brojke od 2000 koševa, 600 asistencija i 300 skokova, potpisao je petogodišnji ugovor uz maksimalnu plaću od 94 milijuna dolara

Derrick RoseDerrick Rose- Uzbuđeni smo viješću o produljenju ugovorne suradnje s Derrickom Roseom - izjavio je srijedu poslijepodne generalni menadžer Chicago Bullsa.

Ponajbolji košarkaš NBA lige, tek peti igrač u povijesti koji je u jednoj sezoni premašio brojke od 2000 koševa, 600 asistencija i 300 skokova, potpisao je petogodišnji ugovor uz maksimalnu plaću od 94 milijuna dolara. U prvoj bi sezoni novog ugovora trebao zaraditi 16 milijuna.

Razigravač star 23 godine briljirao je prošle sezone s prosjecima od 25 koševa, 7.7 asistencija, 4.1 skokom i jednom ukradenom loptom po utakmici. Jedini je prošle sezone bio u Topu 10 najboljih strijelaca (7. mjesto) i asistenata (10.) NBA lige.

Na Božić će Rose, inače rođeni Čikažanin, krenuti u svoju četvrtu NBA sezonu. Bullsi su ga 2008. godine birali kao prvi izbor na draftu.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika