23.12.2011. / 10:56

Autor: Totalsport

Smjena na klupi Genoe: Marino umjesto Malesanija

Vijest o smjeni trenera Genoin je predsjednik Enrico Preziosi objavio na talijanskoj tv-postaji Sky rekavši da je proces potpisivanja ugovora s Marinom "u tijeku"

Pasquale Marino Pasquale Marino Alberto Malesani (57) deseti je trener koji je smijenjen ove sezone u talijanskom nogometnom prvenstvu. Njegov nasljednik na klupi nogometaša Genoe biti će Pasquale Marino (49).

Vijest o smjeni trenera Genoin je predsjednik Enrico Preziosi objavio na talijanskoj tv-postaji Sky rekavši da je proces potpisivanja ugovora s Marinom "u tijeku".

Smjena Malesanija dolazi dan nakon teškog 6-1 poraza na gostovanju kod Napolija u zaostalom dvoboju 1. kola Serie A, nakon kojeg Genoa na ljestvici zauzima deseto mjesto s 13 bodova zaostatka za vodećim dvojcem Juventusom i Milanom.

Malesani je Genou vodio od lipnja ove godine. Marino je bivši trener Catanije, Udinesea i Parme koji je bez posla od travnja.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika