23.12.2011. / 11:01

Autor: Totalsport

Molina novi trener Villarreala

Molina je nekadašnji vratar Valencije, Atletico Madrida i Deportiva koji je trenersko osoblje Villarreala pojačao prije dvije sezone

Jose Francisco Molina (Wikipedia)Jose Francisco Molina (Wikipedia)Iz redova španjolskog nogometnog prvoligaša Villarreala potvrdili su imenovanje Josea Francisca Moline (41) na mjesto trenera do kraja aktualne sezone.

Uprava kluba unaprijedila je tako dosadašnjeg trenera Villarrealove rezervne momčadi na mjesto glavnog trenera istog dana kada je smijenila Juana Carlosa Garrida.

Molina je nekadašnji vratar Valencije, Atletico Madrida i Deportiva koji je trenersko osoblje Villarreala pojačao prije dvije sezone. Službeno će u klubu biti predstavljen na press-konferenciji zakazanoj za petak.

Klupu Villarreala Molina preuzima u teškom trenutku, nakon ispadanja od trećeligaša Mirandesa u 1/16 finala Kupa kralja i dok klub zauzima tek 17. mjesto ljestvice španjolskog prvenstva s 15 osvojenih bodova, jednako koliko ima i Sporting u zoni ispadanja.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika