23.12.2011. / 11:06

Autor: Totalsport

Do četvrtka Simeone sigurno u madridskom Atleticu

Da, neslužbeno mogu reći da je Simeone naš novi trener, a službeno ćemo to objaviti vrlo brzo nadam se - rekao je Cerezo

Diego SimeoneDiego SimeoneIspadanje od Albacetea u šesnaestini finala španjolskog Kupa kralja bilo je sasvim dovoljno za rastanak 55-godišnjeg trenera Gregorija Manzana i madridskog Atletica.

Izvršni odbor kluba iz glavnog španjolskog grada nije imalo dvojbe, te su izglasali otkazivanje suradnje dosadašnjem treneru koji tako u svom drugom mandatu u Atleticu tu dužnost napušta nakon samo šest mjeseci.

Još uvijek klub nije službeno objavio ime njegovog nasljednika, ali kako se i u prvi mah nagađalo izgleda da je sasvim jasno tko će biti novi strateg kluba. U pitanju je Argentinac Diego Simeone, koji je također prije nekoliko dana okončao svoju dosadašnju dužnost. Naime, bio je trener argentinskog Racing Cluba, koji je u tamošnjoj Aperturi zauzeo drugo mjesto, ali neslaganje s upravom tog kluba dovelo je do prekida suradnje.

Argentinski Ole piše da će do četvrtka 41-godišnji Simeone potpisati ugovor s klubom gdje je kao nogometaš igrao od 1994. do 1997., te od 2003. do 2005. godine. Isto to, dolazak Simeonea opet u Madrid, potvrdio je Enrique Cerezo, predsjednik Atletica.

- Diego je upoznat s našim namjerama da ga angažiramo. Znamo da i on isto želi, tako da sa velikom sigurnošću mogu govoriti samo o sitnicima koje stoje ispred nas da ih riješimo. Da, neslužbeno mogu reći da je Simeone naš novi trener, a službeno ćemo to objaviti vrlo brzo nadam se - rekao je Cerezo.

Recimo da je Simeone u dosadašnjoj trenerskoj karijeri sjedio na klupama Racinga, Estudiantesa, River Platea, San Lorenza i Catanije.

Vezane vijesti

Emre potpisao ugovor s Atleticom

Emre potpisao ugovor s Atleticom

Emre Belözoglu, 31-godišnji turski internacionalac, karijeru će nastaviti u Atletico Madridu, osvajaču Europa lige u minuloj sezoni, s kojim je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika