23.12.2011. / 15:12

Autor: Nacional.hr

Prvi potez nove Vlade: Otvorili profil na Facebooku

Hvale vrijedan potez u 21. stoljeću. Nadamo se samo da će i nastaviti tako komunicirati s građanima

Foto: ScreenshotFoto: ScreenshotIako se prošla vlada na čelu prvo s Ivom Sanaderom, a potom i Jadrankom Kosor voljela dičiti činjenicom kako su informatički osvješteni jer koriste računala na sjednicama, nova ih je Vlada jednim potezom posramila.

Tek što je vlada Zorana Milanovića prisegnula u Saboru, na najpoznatijoj društvenoj mreži, Facebooku osvanula je i službena stranica Vlade.

Koliko je to dobar potez govori činjenica da je u samo pola sata postojanja stranica prikupila gotovo 400 pratitelja, ali i da su korisnici Facebooka odmah počeli ostavljati svoje komentare i čestitke.

Osim Facebooka, nova je Vlada postala aktivna i na Twitteru, foto-servisu Flick ali i na video-servicu YouTubeu. Zanimjivo je međutim, da je na YouTubeu već aktivan kanal Vlada RH koji istina, nije osvježavan od 2007. godine kad je i aktiviran. Valjda će 'novi' kanal biti ipak aktualniji.

Hvale vrijedan potez u 21. stoljeću. Nadamo se samo da će i nastaviti tako komunicirati s građanima.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika