23.12.2011. / 16:21

Autor: Totalsport

Simeone novi trener Atletico Madrida

"Argentinski trener Diego Simeone pristao je na ponudu kluba da vodi momčad do kraja sezone plus još jednu sezonu i stići će u španjolsku prijestolnicu u ponedjeljak kako bi započeo rad s momčadi", stoji među ostalim u priopćenju Atletica

Diego Simeone Diego Simeone Argentinac Diego Simeone (41) novi je trener nogometaša Atletico Madrida. Vijest su službeno potvrdili iz redova uglednog španjolskog prvoligaša, a novi će trener biti predstavljen na Vicente Calderonu u utorak 27. prosinca.

"Argentinski trener Diego Simeone pristao je na ponudu kluba da vodi momčad do kraja sezone plus još jednu sezonu i stići će u španjolsku prijestolnicu u ponedjeljak kako bi započeo rad s momčadi", stoji među ostalim u priopćenju Atletica.

Simeone je tako imenovan novim trenerom Atletica samo dan nakon smjene Gregorija Manzana. Argentinac je boje Atletica kao igrač branio u dva navrata (od 1994.-1997. i 2003.-2005.), dok će mu to biti šesti različiti klub u trenerskoj karijeri nakon Racing Cluba (u dva navrata) Estudiantesa, River Platea, San Lorenza i Catanije.

Simeone klupu Atletica preuzima u teškom trenutku, dok je klub na desetom mjestu prvenstvene ljestvice bez ijedne gostujuće pobjede, tek četiri boda iznad zone ispadanja.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika